«Κουράστηκα να ανοίγω δώρα», μας είπε ο Α., καθώς προσπαθούσε να ανακαλύψει ποιο ήταν το τυλιγμένο κουτί που έκρυβε το νέο του κινητό, την ευχή του!

Ένα απόγευμα ο Α. και η οικογένεια του άκουσαν ένα χτύπημα στην πόρτα. Σαστισμένοι πήγαν να ανοίξουν και αντίκρισαν τις νεράιδες και τα ξωτικά. Είχε έρθει η μέρα να εκπληρωθεί η ευχή του νεαρού μας. Χαμόγελα εμφανίστηκαν ξαφνικά στα πρόσωπά τους, καθώς μας καλωσόριζαν. Ακολούθησαν πολλές συζητήσεις!

Ξεκινήσαμε να μοιράζουμε ένα-ένα τα δώρα. Ο Α. άνοιγε τα δώρα του με προσοχή, μια και φοβόταν μην τα χαλάσει, μέχρι που έφτασε στο μεγάλο δώρο που ήταν το κινητό. Ιδιαίτερα ενθουσιασμένος με τις δυνατότητες του νέου του κινητού δεν σταμάτησε να μας ευχαριστεί. Τον εξέπληξε ιδιαίτερα ότι πήρε και τόσα άλλα δώρα μαζί με το κινητό και ότι «ήμασταν μέσα στο μυαλό του», όπως μας είπε, γιατί είχε ζητήσει ήδη από τη μητέρα του να του πάρει κάποια από αυτά.

Εμφανώς χαρούμενοι όλοι, αφότου ήρθε και το φαγητό, κόψαμε την τούρτα της ευχής και πήραμε τον δρόμο της επιστροφής. Ο Α. μαζί με την αδερφή του μας είπαν πως όταν μεγαλώσουν και γίνουν καλύτερα θα μπουν στην παρέα μας ως εθελοντές και αυτό ήταν η καλύτερη επιβεβαίωση για τις νεράιδες ότι είχαν εκπληρώσει με επιτυχία την ευχή του Α.

Ευχαριστούμε θερμά τους εθελοντές που έλαβαν μέρος στην ευχή: Ανδρέας Ψ’αλτης , Έλενα Φιλουκατζή

Ευχαριστούμε θερμά τους χορηγούς σε είδος: COSMOTE ΚΙΝΗΤΕΣ ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΕΣ ΑΕ, Δημητρακάς Ζαχαροπλαστεία, Η Κουζίνα της Μαρίνας, Μyikona, Ok!Thess , Ideas Forward, technology venture studio

Ευχαριστούμε θερμά την εταιρεία Craftbox.gr για την αποστολή birthday box – έκπληξη σε όλα τα παιδιά μας, καθώς και το myikona.gr για τη χορηγία όλων των προσωποποιημένων  φωτογραφικών άλμπουμ των παιδιών μας!