Η Α. μας, ένα γλυκύτατο κορίτσι 16 χρονών, αναζητούσε μια διαφυγή από τη μοναξιά του εγκλεισμού στο σπίτι που έπρεπε να υποστεί, λόγω της δύσκολης κατάστασης της υγείας της. Μια διαφυγή που θα της χάριζε ώρες ευχάριστες και ξέγνοιαστες, όπως αξίζει, άλλωστε, σε κάθε παιδί. Βρήκε, λοιπόν, τη διέξοδό της στον κόσμο της τεχνολογίας, ζητώντας από εμάς με όλη της την ψυχή να της χαρίσουμε έναν υπολογιστή τελευταίας τεχνολογίας.

Η κατάσταση της υγείας της δεν μας επέτρεπε να εκπληρώσουμε την ευχή της όσο σύντομα θέλαμε. Όπου εκφράζεται μια ευχή όμως, η ελπίδα πάντοτε αναζωπυρώνεται… Και η Α. μας σαν αληθινή μαχήτρια, πάλεψε σκληρά, δεν τα παράτησε ούτε στιγμή και, παρά τις δύσκολες στιγμές που βίωσε, δεν έχασε ποτέ την αισιοδοξία της. Η ημέρα της ευχής της ξημέρωσε σαν την πρώτη ηλιαχτίδα μετά από μήνες βροχής.

Ένα όμορφο πρωινό, τα ξωτικά μας πήραν την Α. από το χέρι και την οδήγησαν σε μια μέρα γεμάτη απρόσμενες εκπλήξεις! Φυσικά, δεν γνώριζε τίποτε! Ξεκίνησαν από μια ξενάγηση στο ζωολογικό πάρκο, όπου αντίκρισε ζώα που δεν είχε ξαναδεί και έμαθε πράγματα που δεν είχε ξανακούσει, περνώντας αξέχαστες στιγμές με την οικογένειά της. Η χαρά είχε ήδη αρχίσει να αχνοφαίνεται στο πρόσωπό της. Αλλά ο πολυπόθητος υπολογιστής δεν βρισκόταν εκεί!

Φτάνοντας στον χώρο όπου διέμενε, νόμιζε ότι η μέρα είχε τελειώσει και πήγε να μας αποχαιρετίσει… Όμως, τυλιγμένα κουτιά και δώρα, άλλα μικρά και άλλα μεγαλύτερα, την περίμεναν στην είσοδο! Τρέχοντας, άρχισε σιγά-σιγά να ξετυλίγει και να εξερευνεί τον περιπόθητο υπολογιστή που ονειρευόταν τόσο καιρό. Η ταλαιπωρία είχε εξαφανιστεί από το πρόσωπό της και δεν είχε απομείνει τίποτα που να μαρτυρούσε τις δύσκολες μέρες που είχε περάσει. Η εκπλήρωση της ευχής της την είχε μεταμορφώσει σε μια χαρούμενη πια έφηβη, αφήνοντας στο παρελθόν όλα τα υπόλοιπα!

θερμά τη Lay’s για τη δωρεά

τους εθελοντές μας: Ειρήνη Αδάμου, Αγγελική Σκούταρη

τους χορηγούς σε είδος: ΑΤΤΙΚΟ ΖΩΟΛΟΓΙΚΟ ΠΑΡΚΟ, Zoo Café Restaurant, Pastry Family, Myikona

την εταιρεία Craftbox.gr για την αποστολή birthday box – έκπληξη σε όλα τα παιδιά μας, καθώς και το myikona.gr για τη χορηγία όλων των προσωποποιημένων  φωτογραφικών άλμπουμ των παιδιών μας!