Η Α. έμαθε για το Κάνε-Μια-Ευχή μέσω ενός παιδιού ευχής – η ευχή του οποίου έχει εκπληρωθεί ήδη – και με το οποίο κάνουν πολλή παρέα λόγω κοινής ηλικίας, αλλά και ασθένειας. Μία δύσκολη πάθηση, που αντιμετωπίζουν και οι δύο με πολύ σθένος και αξιοθαύμαστη δύναμη. Μαθαίνοντας λοιπόν από τη φίλη της για τη δύναμη της ευχής και πόσο πολύ τη βοήθησε η εκπλήρωση, αποφάσισε να μας εμπιστευθεί κι εκείνη την πιο βαθιά της επιθυμία.

Αν οι συνθήκες ήταν διαφορετικές, σίγουρα αυτό που θα ζητούσε θα ήταν ένα ταξίδι, μιας και τα λατρεύει και της δίνουν τη δυνατότητα να γνωρίζει νέα μέρη και ανθρώπους. Δεδομένων όμως των συνθηκών, αποφάσισε ότι αυτό που θα ήθελε περισσότερο είναι ένα laptop τελευταίας τεχνολογίας, που θα τη βοηθήσει και με τις σπουδές της.

Ένα κάπως βροχερό απόγευμα, λοιπόν, η μεγαλύτερή της αδελφή της πρότεινε να κάνουν μία βόλτα. Ανυποψίαστη η φίλη μας, την ακολούθησε με χαρά. Εκείνο που δεν ήξερε κι ούτε καν υποπτευόταν ήταν ότι όσο θα έλειπε, στο σπίτι της θα τρύπωναν νεράιδες με δώρα, μπαλόνια, γλυκά, φαγητά και φυσικά το πολυπόθητο laptop!

Επιστρέφοντας σπίτι, η Α. αντίκρυσε έκπληκτη ένα διαφορετικό σαλόνι και δύο νεράιδες να την περιμένουν! Αναφώνησε ενθουσιασμένη και δέχτηκε με χαρά να παίξουν ένα μικρό κυνήγι θησαυρού, στο οποίο ανακάλυπτε ένα σωρό δώρα και περιφερειακά για το laptop. Από την ώρα που μπήκε στο σπίτι συνεχώς έλαμπε κυριολεκτικά από χαρά! Έτρεμε, είχε κοκκινίσει και οι δικοί της την πείραζαν συνέχεια αποκαλώντας την «φραουλίτσα»! Μόλις άνοιξε το τελευταίο πακέτο και αντίκρυσε το laptop, αναφώνησε αφήνοντας τους πάντες να γελούν: «Πρέπει τώρα να πλύνω τα χέρια μου για να το ακουμπήσω!».

Αφού συνήλθαν όλοι από τα γέλια, κάθισαν μαζί με την Α. και ξεκίνησαν να κάνουν όλες τις απαραίτητες συνδέσεις και ρυθμίσεις, συζητώντας, γελώντας και απολαμβάνοντας τα υπέροχα εδέσματα που είχαν στρωθεί στο τραπέζι από τις νεράιδες. Όταν ήρθε η ώρα να αποχωρήσουν, οι γονείς της τους εκμυστηρεύθηκαν ότι είχαμε καταφέρει να δώσουμε μεγάλη χαρά στο παιδί τους, κι έτσι λοιπόν κι εκείνοι θα βοηθήσουν στο έργο μας όσο και με όποιον τρόπο μπορούν.

Η Α. έζησε μία υπέροχη εμπειρία κι εκείνο που της άρεσε περισσότερο, ακόμα και από το ίδιο το laptop, ήταν το ότι είχε περάσει ένα πανέμορφο απόγευμα παρέα με κόσμο, που είχε τόσο πολλή ανάγκη!

τους εθελοντές μας: Σοφία Αμπατζίδου, Πολυξένη Σιανά

τους χορηγούς σε είδος: Ecobags, Ζαχαροπλαστείο Νούσιας, Παπαμάνος Meat & Grill, Γιάννης Στίλος, Νίκος Φώτος, Γιώργος Κιρίκος, MyIkona

την εταιρεία Craftbox.gr για την αποστολή birthday box – έκπληξη σε όλα τα παιδιά μας, καθώς και το myikona.gr για τη χορηγία όλων των προσωποποιημένων  φωτογραφικών άλμπουμ των παιδιών μας!