Ο αξιαγάπητος μικρούλης μας ζήτησε από τη νεράιδά του να αποκτήσει το δικό του δωμάτιο, για να παίζει με την ησυχία του  και να είναι σε θέση να ξεδιπλώσει το καλλιτεχνικό του ταλέντο! Τρελαίνεται να ζωγραφίζει, και ήδη ξεκίνησε να προετοιμάζει κάποια έργα του για να τα κρεμάσει στο ολοκαίνουριό του δωμάτιο. Ήθελε έναν χώρο ολόδικό του, που τον πρώτο λόγο στη διαμόρφωσή του θα την είχε ο ίδιος και μόνο!

Είναι γεμάτος όρεξη για παιχνίδια και σκανδαλιάρικες ζαβολιές, αλλά και πολλή, μα πολλή ζωγραφική! Μαρκαδόροι, ξυλομπογιές, παστέλ είναι κυριολεκτικά προεκτάσεις των μικρών χεριών του. Πραγματικά τη λατρεύει! Περίμενε την ημέρα της εκπλήρωσης της ευχής του πώς και πώς. Είχε πολύ μεγάλη αγωνία και ρώταγε συνέχεια «πότε θα μου φέρει η νεράιδα το καινούριο δωμάτιο;». Η ευχή του όμως δεν άργησε καθόλου να γίνει πραγματικότητα!

Όλα ήταν έτοιμα και άπαντες περίμεναν τον μικρό μας να καταφτάσει και επιτέλους να μπει στο δωμάτιο για να αντικρίσει τον νέο του χώρο στο σπίτι. Η πρώτη του αντίδραση ήταν να μείνει με ανοιχτό το στόμα, ενώ μόλις συνειδητοποίησε τι συνέβαινε έτρεξε στον πίνακα ζωγραφικής που είχε τοποθετηθεί αποκλειστικά, για να ξεκινήσει τις νέες του ζωγραφο-δημιουργίες. Οι νεράιδες που βρίσκονταν εκεί πίστευαν ακράδαντα ότι πλέον αυτός ο καινούριος χώρος θα του έδινε την κατάλληλη έμπνευση για να φτιάξει τις καλύτερες ζωγραφικές της ζωής του! Θέλουμε να τον δούμε να μεγαλουργεί στο καινούριο του δωμάτιο φτιαγμένο με άπειρες πινελιές αγάπης και πολύχρωμης ζεστασιάς. Ο μικρός μας εννοείται άρχισε κατευθείαν, με την ατελείωτη παιδική του ενέργεια, να ανακαλύπτει κάθε σπιθαμή του δωματίου και να ξετυλίγει συνεχώς και μανιωδώς όλα τα δώρα που είχαν κρύψει οι νεράιδες του. Δεν του ξέφυγε τίποτα! Και βλέποντάς τον τόσο χαρούμενο και δραστήριο, οι νεράιδες του επέστρεψαν στη νεραϊδοφωλιά τους ξέροντας πολύ καλά ότι το δωμάτιο αυτό ήταν ό,τι ακριβώς χρειαζόταν ο μικρός μας. Και θα το χαιρόταν με την καρδιά του!

Ήταν μία γεμάτη μέρα με πολλή χαρά και χαμόγελα, που σίγουρα θα έμεινε αξέχαστη σε όλους όσοι ήταν εκεί για να τη ζήσουν!

θερμά για την υιοθεσία της ευχής το The Big Bad Wolf μέσω του ΡΑΔΙΟΜΑΡΑΘΩΝΙΟΥ του ΡΥΘΜΟΣ 949

τους εθελοντές μας: Μακράκη Τσαμπίκα

τους χορηγούς σε είδος: Elite Strom, Xromopolis, Karadimos, Nef-Nef, Kentia Home Linen, Ζαχαροπλαστείο «Στάνη», MyIkona, Wood Well Ζυμαρίδης, Sticky, IKEA, Perfection Epipla,  Πανελλήνιος Σύνδεσμος Εργοληπτών Ηλεκτρολόγων

τις εταιρείες του Ομίλου ΕΛΛΑΚΤΩΡ για την υιοθεσία του σταδίου εκμαίευσης όλων των Ευχών για το 2020 (ΑΚΤΩΡ, ΗΛΕΚΤΩΡ, ΕΛ.ΤΕΧ. ΑΝΕΜΟΣ, ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟΣ, ΑΤΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ, REDS)