Ο Βαγγέλης μας είναι ένα γλυκό και κατασταλαγμένο παιδί… Ένα παιδί με όρεξη για παιχνίδι και σκανταλιές, όπως κάθε παιδί της ηλικίας του. Μόνο που αντί να βρίσκεται στο σπίτι, στο γήπεδο ή στο σχολείο του βρίσκεται σε ένα παιδοογκολογικό νοσοκομείο.
Εκεί τoν επισκέφθηκαν οι νεράιδες Ασπασία και Ελένη για να εκμαιεύσουν την πιο βαθιά του επιθυμία. Ο Βαγγέλης ήξερε ακριβώς τι ήθελε… Να αποκτήσει ένα PlayStation 4 στο οποίο θα μπορούσε να παίζει όλα τα αγαπημένα του παιχνίδια ποδοσφαίρου. «Είναι αυτό που θα με κάνει περισσότερο χαρούμενο!» ομολόγησε στις καλές του νεράιδες, «Γιατί και θα μπορώ να παίζω μόνος μου τώρα που βρίσκομαι στο νοσοκομείο, και μαζί με τους φίλους μου όταν επιστρέψω στο σπίτι μου!»
Πριν φύγουν οι νεράιδες του εκείνη την ημέρα, χάρισαν στο Βαγγέλη κάτι ξεχωριστό… ένα μαξιλαράκι σε σχήμα αστεριού το οποίο έβαλε αμέσως δίπλα του, καθώς και ένα νόμισμα που είχε χαραγμένη τη φράση: «Ευχήθηκες κάτι με όλη σου τη δύναμη; Το όνειρό σου θα βγει αληθινό!» Αυτό που του «χάρισαν» πραγματικά οι νεράιδες, ήταν δύναμη… και μόλις έσφιξε στην αγκαλιά του το αστεράκι και έκλεισε στη χούφτα του το νόμισμα, τα ματάκια του έλαμψαν και ένα χαμόγελο σχηματίστηκε στα χείλη του. Ήταν αυτό που χρειαζόταν για να πάρει δύναμη και να πιστέψει ότι η ευχή του, αυτό που τόσο πολύ ήθελε, σύντομα θα γινόταν πραγματικότητα…
Και η μεγάλη μέρα που με τόση φροντίδα και αγάπη οργάνωσαν οι νεράιδες για τον Βαγγέλη και την οικογένειά του, έφτασε! Ήταν ένα ήσυχο απόγευμα Δευτέρας και το ρολόι έδειχνε λίγο μετά τις 4, όταν ένα αστραφτερό αυτοκίνητο μαζί με τη χαμογελαστή νεράιδα Μαρία κατέφθασαν για να τους συνοδεύσουν στο χώρο όπου θα εκπληρωνόταν η ευχή. Εκεί τους υποδέχθηκε το ξωτικό Διονύσης μαζί με τους υπεύθυνους του χώρου, όπως ακριβώς αξίζει σε ένα τόσο ξεχωριστό παιδί. Μόλις μπήκε, ο Βαγγέλης κοιτούσε έκπληκτος γύρω του και παρατηρούσε κάθε λεπτομέρεια μέχρι που ξεκίνησε μαζί με το ξωτικό του, να παίζουν το αγαπημένο τους PlayStation! Και έπαιξαν για πολλές ώρες, διαφορετικά παιχνίδια… Και σε όλους τους αγώνες ο Βαγγέλης βγήκε νικητής με την αξία του, ενώ το ξωτικό προσπαθούσε μάταια να τον κερδίσει έστω και μία φορά!

Σύντομα η περιπέτεια της υγείας του θα ολοκληρωθεί… και ο Βαγγέλης θα κερδίσει και πάλι και θα είναι πλέον, ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΝΙΚΗΤΗΣ της ζωής!

Image result for καρδια Χωρίς τους εθελοντές μας Δ. Μπογδάνο και Μ. Ζέκιο τίποτα δεν θα ήταν το ίδιο Image result for καρδια

Χορηγοί σε είδος/Sponsors Inkind: Sony, Exit now, Game Explorers, TGI Friday’s, Passarella

Ευχαριστούμε πάρα πολύ τις εταιρείες του Ομίλου ΕΛΛΑΚΤΩΡ για την υιοθεσία του σταδίου εκμαίευσης όλων των Ευχών για το 2018 (ΑΚΤΩΡ Α.Τ.Ε., ΗΛΕΚΤΩΡ Α.Ε., ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΤΕΧΝΟΔΟΜΙΚΗ ΑΝΕΜΟΣ Α.Ε., ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟΣ Α.Ε., ΑΤΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ Α.Ε., ΑΚΤΩΡ FACILITY MANAGEMENT).