Πέρασε ένας χρόνος από την στιγμή που ο Βαγγέλης μάς εκμυστηρεύτηκε την πιο βαθιά του επιθυμία, να αποκτήσει ένα gaming υπολογιστή, και μάλιστα, κομμάτι-κομμάτι. Ήθελε να τον συναρμολογήσει και στη συνέχεια να περνάει ευχάριστα την ώρα του παίζοντας παιχνίδια. Ο Βαγγέλης είναι ένας πραγματικός μαχητής. Παλεύει με την απλαστική αναιμία, την ασθένεια που τον ταλαιπωρεί εδώ και καιρό, παλεύει όμως και στην πίστα του αγαπημένου του ηλεκτρονικού παιχνιδιού, League of Legend. Έχει μάθει να αγωνίζεται και ήταν τιμή μας να γίνουμε «σύντροφοί του στη μάχη». Νεράιδες και ξωτικά ξεκίνησαν την έρευνα για να βρουν τα κατάλληλα κομμάτια για τον υπολογιστή που θα ανταποκρινόταν πλήρως στο όνειρο του παιδιού. Και αφού βεβαιωθήκαμε ότι είχαμε αυτά ακριβώς που χρειαζόμασταν, προγραμματίσαμε την ημέρα που θα εκπληρωνόταν η ευχή. Ο Βαγγέλης και η οικογένειά του, με τη συνοδεία εθελοντών, ξεκίνησαν με άγνωστο για εκείνον προορισμό. Φυσικά, όλα ήταν προγραμματισμένα μέχρι την τελευταία λεπτομέρεια, αλλά θα ήταν μια μεγάλη έκπληξη για τον Βαγγέλη. Στη διαδρομή μπορούσαμε να διακρίνουμε την ανυπομονησία στο βλέμμα του. Επιτέλους έφτασαν στην εταιρεία όπου θα συναρμολογούσε τον υπολογιστή, όπως ακριβώς το είχε φανταστεί. Κομμάτι-κομμάτι, έφτανε ένα βήμα πιο κοντά στο όνειρό του. Όταν τελείωσαν πήραν τον υπολογιστή και κατευθύνθηκαν προς το TGI Fridays, όπου τους περίμενε ένα θαυμάσιο γεύμα. Μετά από λίγο ήρθε και η τούρτα του. Ο Βαγγέλης ενθουσιάστηκε, γιατί δεν το περίμενε και έσβησε το κεράκι του, που σήμανε την εκπλήρωση της ευχής του! Μια υπέροχη ημέρα χαράς και εκπλήξεων έφτασε στο τέλος της, όμως τα καλύτερα ξεκινούσαν… Η ζωή βρισκόταν μπροστά του. Έχει να δώσει πολλούς αγώνες ακόμα και θα συνεχίσει να αγωνίζεται, μέχρι να βγει νικητής. Βαγγέλη, σου ευχόμαστε καλά παιχνίδια!

Image result for καρδια Χωρίς τους εθελοντές μας Αλ. Δεμπεργιώτη και N. Kανελοπούλου τίποτα δεν θα ήταν το ίδιο Image result for καρδια

Χορηγοί σε είδος/Sponsors Inkind: Passarella, TGI Fridays

Ευχαριστούμε πάρα πολύ τις εταιρείες του Ομίλου ΕΛΛΑΚΤΩΡ για την υιοθεσία του σταδίου εκμαίευσης όλων των Ευχών για το 2018 (ΑΚΤΩΡ Α.Τ.Ε., ΗΛΕΚΤΩΡ Α.Ε., ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΤΕΧΝΟΔΟΜΙΚΗ ΑΝΕΜΟΣ Α.Ε., ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟΣ Α.Ε., ΑΤΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ Α.Ε., ΑΚΤΩΡ FACILITY MANAGEMENT).