Ο Βαγγέλης ζει μέσα στη δράση καθημερινά, παρόλο οι κινήσεις του έχουν περιοριστεί από την ασθένειά του. Ολοένα και περισσότερες περιπέτειες «ξετυλίγονται» μπροστά του μέσα από… την οθόνη! Οι νεράιδές του δεν θα μπορούσαν να αφήσουν κάτι τέτοιο έξω από την εκπλήρωση της ευχής του. Συνδύασαν τα πάντα!

Ο Βαγγέλης με την οικογένειά του μπήκαν στο βαν των νεραϊδών με προορισμό… το άγνωστο! Είχαν την εντύπωση ότι πάνε να συναντήσουν τη νεράιδα του Βαγγέλη και τις φίλες της. Αλλά όχι! Πήγαιναν κατευθείαν στην ευχή του Βαγγέλη! Έφτασαν, λοιπόν, σε έναν κινηματογράφο όπου συνάντησαν στημένα μπαλόνια και τυλιγμένα δώρα. Τα παιδιά, αφού «βούτηξαν με τα μούτρα» στα ποπ κορν, κατευθύνθηκαν προς την κινηματογραφική αίθουσα που τους υπέδειξαν οι νεράιδες. Εκεί, τους περίμενε όλους η μεγάλη έκπληξη!

Ένας τεράστιος προτζέκτορας είχε στηθεί, είχε συνδεθεί με το νέο PlayStation του Βαγγέλη και ακόμα περισσότερα δωράκια τον περίμεναν στις κόκκινες καρέκλες του κινηματογράφου. Ο μικρός μας σάστισε, με το που μπήκε μέσα στην αίθουσα! Άνοιξε ένα-ένα τα δώρα του ενθουσιασμένος. Αμέσως, άρπαξε την κονσόλα και το παιχνίδι στη μεγάλη οθόνη ξεκίνησε. Έπαιζε και έπαιζε και έπαιζε… Ήταν τόσο απορροφημένος από το παιχνίδι αλλά και τη χαρά του που δεν κατάλαβε πότε πέρασε η ώρα!

Μετά από τόσο παιχνίδι, όλη η οικογένεια και οι νεράιδες πήγαν για ξεκούραση και φαγητό σε ένα όμορφο εστιατόριο, όπου «έκλεισε» όμορφα αυτή η τόσο διασκεδαστική για τον Βαγγέλη μας ημέρα.

Η ανυπομονησία του Βαγγέλη μας, από την άλλη, είχε χτυπήσει «κόκκινο»! Δεν μπορούσε να περιμένει να φτάσουν στο σπίτι, για να στήσει το καινούριο του PlayStation και να ξεκινήσει την πρώτη από τις αμέτρητες νέες περιπέτειες που τον περιμένουν!

Ευχαριστούμε θερμά τους εθελοντές που έλαβαν μέρος στην ευχή: Παναγιώτης Θάνος, Σοφία Καραπουλουτίδου, Κωστής Καραματίδης

Ευχαριστούμε θερμά τους χορηγούς σε είδος: Interbus, Odeon Πλατεία, TGI Fridays, Plaisir, MyIkona

Ευχαριστούμε θερμά την εταιρεία Craftbox.gr για την αποστολή birthday box – έκπληξη σε όλα τα παιδιά μας, καθώς και το myikona.gr για τη χορηγία όλων των προσωποποιημένων  φωτογραφικών άλμπουμ των παιδιών μας!