«Ήταν ό,τι καλύτερο έχω ζήσει, μια μοναδική εμπειρία!»

Με αυτές τις λέξεις αποτύπωσε ο Βαγγέλης μας την ημέρα που εκπληρώθηκε η ευχή του. Ήταν το «καλό» που περίμενε αγωνιωδώς, καθώς λίγες μέρες πριν είχε προηγηθεί μία δύσκολη εμπειρία σχετικά με την πάθησή του. Το «κακό», όπως το αποκάλεσε, όμως, πέρασε και ανυπομονούσε για το «καλό»!

Οι νεράιδες είχαν δουλέψει πυρετωδώς και είχαν ετοιμάσει ένα σωρό εκπλήξεις για τον Βαγγέλη, ξεκινώντας φυσικά από τον gaming υπολογιστή που ποθούσε. Ο υπολογιστής, λοιπόν, συνοδευόταν από όλα τα απαραίτητα για έναν gamer περιφερειακά: ακουστικά, δυνατά ηχεία, gaming ποντίκι, τεράστιο gaming mousepad και φυσικά πληκτρολόγιο και οθόνη. Όμως δεν ήταν μόνο αυτά!

Καθώς οι νεράιδες ήξεραν πως στον Βαγγέλη αρέσει να παίζει παιχνίδια με αυτοκίνητα, φρόντισαν και του πήραν μία τιμονιέρα με πεντάλ, ώστε να απολαμβάνει οδήγηση στο παιχνίδι του! Πλέον θα μπορούσε να δείξει με τον πιο απολαυστικό τρόπο όλο το ταλέντο του πίσω από το τιμόνι!

Όταν στήθηκαν όλα, ο κολλητός του, που δε θα μπορούσε φυσικά να λείπει από αυτή την τόσο ξεχωριστή ημέρα του φίλου του, εξέφρασε το θαυμασμό του και μας είπε ότι μακάρι να καταφέρει κι εκείνος μια μέρα να τα αποκτήσει όλα αυτά! Και οι εκπλήξεις δε σταμάτησαν καν εκεί. Τις νεράιδες συνόδευε ένα πολύ high tech ξωτικό, που ανέλαβε να στήσει και να σετάρει τον υπολογιστή, ώστε να είναι καθόλα έτοιμος για παιχνίδι.

Στο μεταξύ, ο Βαγγέλης μαζί με τον αγαπημένο του αδελφό, άνοιγαν τα υπόλοιπα δώρα που είχαν πάρει οι νεράιδες και τιμούσαν δεόντως όλες τις λιχουδιές που είχαν ετοιμάσει γι’ αυτούς εκλεκτοί σεφ και ζαχαροτέχνες! Και ήρθε στο τέλος και η ώρα της τούρτας! Ενώ ο Βαγγέλης έσβηνε το κεράκι, φώναξαν όλοι μαζί με μια φωνή «Βαγγέλη η ευχή σου εκπληρώθηκε!» και η λάμψη στα μάτια του μικρού μας, μαζί με το αστραφτερό του χαμόγελο, επιβεβαίωναν πως οι νεράιδες και τα ξωτικά είχαν καταφέρει να κάνουν ακόμη ένα παιδί να αισθανθεί ότι το φως και η ελπίδα είναι ζωντανά, αρκεί να το πιστεύουμε!

θερμά τη ΔΕΗ  για τη χρηματική συμβολή της στην ευχή

τους εθελοντές μας: Κατερίνα Αγαπίδου, Ξένια Σιανά

τους χορηγούς σε είδος: Πλαίσιο, Νίκος Φώτος, Ένωση Γαστρονομίας Ελλάδος, Gâteaux Patisserie, Γρηγόρης Ζιώγας, MyIkona

την εταιρεία Craftbox.gr για την αποστολή birthday box – έκπληξη σε όλα τα παιδιά μας, καθώς και το myikona.gr για τη χορηγία όλων των προσωποποιημένων  φωτογραφικών άλμπουμ των παιδιών μας!