Ο Βαγγέλης μας… ένα μικρό 8χρονο αγόρι με μια μεγάλη αγάπη: τα ηλεκτρονικά και την τεχνολογία! Είναι ένας μικρός ήρωας, αφού καιρό παλεύει με την χρόνια ασθένειά του, έχοντας βάλει στόχο να νικήσει! Με το που γνώρισε τις νεράιδες, κλείνοντας τα μάτια του σφιχτά, φώναξε με όλη του την ψυχή: «Εύχομαι να αποκτήσω ένα Nintendo Switch». Τέτοια γλύκα οι νεράιδες δεν την περίμεναν!

Ένα όμορφο απόγευμα ξεκίνησαν τα ξωτικά για το σπίτι του μικρού ήρωα. Με απόλυτη μυστικότητα και με σύμμαχο την οικογένειά του, οργάνωσαν ένα κυνήγι θησαυρού… κάπως αλλιώτικο από τα άλλα. Ολόκληρο το παιχνίδι γυρνούσε γύρω από τη δεύτερη μεγάλη του αγάπη… την πίτσα! Δεκάδες κουτιά πίτσας στοιβάχτηκαν το ένα πάνω στο άλλο, κρύβοντας μέσα τους στοιχεία και δωράκια για το πού μπορεί να είναι το Nintendo του Βαγγέλη.

Ο Βαγγέλης, ανοίγοντας την πόρτα, ξαφνιάστηκε! Μπροστά του απλωνόταν ένα μονοπάτι, φτιαγμένο από κουτιά πίτσας, που οδηγούσε στο δωμάτιό του. Λιχούδης, όπως είναι, άνοιξε το πρώτο κουτί, νομίζοντας ότι ήρθε η ώρα για φαΐ, και ξαφνιάστηκε όταν είδε ότι το κουτί ήταν… άδειο! Τα ξωτικά αμέσως του εξήγησαν την αποστολή του και το παιχνίδι ξεκίνησε!

Ο μικρός μας μαχητής άρχισε να ανοίγει ένα-ένα τα κουτιά με μανία και μικροί γρίφοι ξεπετάγονταν ο ένας μετά τον άλλον! Αναρωτιόταν συνεχώς, που να είναι κρυμμένο το Nintendo του, αλλά και… η πίτσα του! Παρά τις θεραπείες και τον χρόνο που είχε περάσει στο νοσοκομείο, από τα οποία μόλις είχε γυρίσει, η ενέργειά του ήταν απίστευτη!

Ανακαλύπτοντας το πρώτο παιχνίδι, κόντεψε να φτάσει το ταβάνι, έτσι όπως χοροπηδούσε από τον ενθουσιασμό του! Από κουτί σε κουτί έφτασε τελικά και στην καινούρια του κονσόλα! Η αντίδρασή του ήταν άμεση… Επιφωνήματα χαράς και ενθουσιασμού! Αμέσως, έσπευσε να δώσει και το δώρο που είχαν ετοιμάσει τα ξωτικά και στην αδελφή του και έτσι, χωρίς να χάσουν δευτερόλεπτο, ξεκίνησαν μαζί να παίζουν με τα καινούρια τους δωράκια! Στο μεταξύ, νεράιδες και ξωτικά απολάμβαναν με ένα μεγάλο χαμόγελο τον ενθουσιασμό των δύο μικρών παιδιών…

θερμά τον όμιλο ΕΛΛΑΚΤΩΡ για τη δωρεά

τους εθελοντές μας: Διονύσης Μπογδάνος 

τους χορηγούς σε είδος: Amondo pizza, Myikona, Craftbox, Fresh patisserie, Gadget shop, Μαρία Καραφουλίδου, Μπάρμπαρα Αλεξοπούλου, Ιλεάνα Χλωρού, Λίλα Λεντζάκη 

την εταιρεία Craftbox.gr για την αποστολή birthday box – έκπληξη σε όλα τα παιδιά μας, καθώς και το myikona.gr για τη χορηγία όλων των προσωποποιημένων  φωτογραφικών άλμπουμ των παιδιών μας!