«Πλάκα μου κάνετε; Ήταν όλα φανταστικά!». Αυτή ήταν η απάντηση του Βασίλη, όταν τον ρωτήσαμε στο τέλος της μέρας αν πέρασε καλά κι αν εκπληρώσαμε με επιτυχία την ευχή του.

 

Την πρώτη φορά που συναντηθήκαμε, εντυπωσιαστήκαμε! Αρχικά από το ύψος του – είναι πραγματικά πολύ ψηλός! – και στη συνέχεια από την ευγένεια και το ήθος του ίδιου αλλά και των γονιών του. Είναι ένα μοντέρνο παιδί, με καλούς τρόπους και υπέροχο χαμόγελο. Επίσης, φαίνεται και είναι πολύ δυνατός… και η δύναμή του, τον βοηθά να αντιμετωπίζει με θάρρος την περιπέτεια της υγείας του. Διαγνώστηκε με Λέμφωμα Hodgkin τον Απρίλιο του 2018 και είναι πολύ ενημερωμένος για την ασθένειά του.

 

Ο Βασίλης είναι ένας 14χρονος gamer. Ξέρει τα πάντα γύρω από την τεχνολογία, τις τελευταίες κάρτες γραφικών, τα video games… Μας είπε ότι είχε ήδη ένα PlayStation, αλλά ήθελε πολύ να αποκτήσει και ένα XBOX One X, για να μπορεί να παίζει σε ανάλυση 4Κ. Μαζί με αυτό ήθελε και μία καλή τηλεόραση και φυσικά ένα έπιπλο, για να τα βάλει στο δωμάτιό του και να μπορεί να απολαμβάνει ατελείωτες ώρες gaming!

 

Αυτό μας ζήτησε ως πρώτη ευχή του και επειδή του αρέσει πολύ να βγαίνει βόλτες με τους φίλους του, ζήτησε επίσης να περάσει την ημέρα της εκπλήρωσης μαζί τους. Έτσι κι εμείς κανονίσαμε μία απόλυτα “gaming” μέρα για την παρέα!

 

Τα InSpot της Δράμας μας παραχώρησαν έναν ιδιωτικό χώρο, αποκλειστικά για τον Βασίλη και τους φίλους του. Τον γεμίσαμε μπαλόνια και δώρα και υποδεχτήκαμε το τιμώμενο πρόσωπο! Το αγόρι μας δεν σταμάτησε να χαμογελάει ούτε στιγμή! Άρχισε να ανοίγει ένα-ένα τα πακέτα και σύντομα κατάλαβε ότι το XBOX και η τηλεόραση δεν ήταν τα μοναδικά δώρα του…  Πλέον είχε στην κατοχή του Γυαλιά VR και ακουστικά gaming για να απογειώνουν το παιχνίδι του καθώς και ένα video game που τον περίμενε μαζί με την κονσόλα του.

 

Αφού ευχαριστήθηκαν παιχνίδι στους υπολογιστές με τους φίλους του, πήγαμε για φαγητό με την οικογένειά του, όπου συζητήσαμε φυσικά, περί gaming! Αποχαιρετήσαμε τον Βασίλη και τους δικούς του και η χαρά που καθρεφτιζόταν στα μάτια όλων μαζί με τα ζεστά χαμόγελά τους μας συνόδευαν κατά την επιστροφή μας, κάνοντάς μας να αισθανόμαστε κι εμείς εξίσου ευτυχισμένοι!

Image result for καρδια Χωρίς τους εθελοντές μας Π. Αγαθονίκου, Κ. Καρίκα, Μ. Γιαμουρίδου τίποτα δεν θα ήταν το ίδιο Image result for καρδια

Χορηγοί σε είδος/Sponsors Inkind: InSpot Δράμας, Έπιπλα Idea, Fotomania, Ζαχαροπλαστείο Ντίνος

Ευχαριστούμε πάρα πολύ τις εταιρείες του Ομίλου ΕΛΛΑΚΤΩΡ για την υιοθεσία του σταδίου εκμαίευσης όλων των Ευχών για το 2018 (ΑΚΤΩΡ Α.Τ.Ε., ΗΛΕΚΤΩΡ Α.Ε., ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΤΕΧΝΟΔΟΜΙΚΗ ΑΝΕΜΟΣ Α.Ε., ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟΣ Α.Ε., ΑΤΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ Α.Ε., ΑΚΤΩΡ FACILITY MANAGEMENT).