Ο Βασίλης, αν και δέκα ετών, είναι πολύ ώριμος και συγκροτημένος. Έχει μάθει από μικρός να κάνει υπομονή και να ξεπερνάει κάθε εμπόδιο που εμφανίζεται στον δρόμο του! Αντιμετωπίζει με θάρρος την ασθένειά του και μάχεται καθημερινά.

Στην πρώτη συνάντηση του με τις νεράιδες, είχε ήδη αποφασίσει αυτό που επιθυμούσε να αποκτήσει όσο τίποτα άλλο… Ήταν ένα gaming laptop, με το οποίο θα μπορούσε να παίζει τα αγαπημένα του παιχνίδια, αλλά και να παρακολουθεί τα μαθήματα και τις αγαπημένες του ταινίες.

Νεράιδες και ξωτικά, άρχισαν αμέσως να επεξεργάζονται και να οργανώνουν την ευχή του! Κανένα εμπόδιο δεν ήταν ικανό να τους αποτρέψει από το να κάνουν το όνειρό του πραγματικότητα! Μπορεί η κατάσταση της υγείας του, σε συνδυασμό με την πανδημία να μην επέτρεψε στις νεράιδες να οργανώσουν για τον Βασίλη μια δραστηριότητα εκτός σπιτιού, όμως, φρόντισαν να μη λείπει τίποτα από την ημέρα της ευχής του. Με σύμμαχο όλη την οικογένεια, όταν απουσίαζε από το σπίτι, τα ξωτικά κατέφθασαν στην πόρτα του σπιτιού του, έχοντας το πολυπόθητο laptop και όλα τα απαραίτητα περιφερειακά εξαρτήματα. Γρήγορα, φρόντισαν να είναι όλα έτοιμα και σωστά τοποθετημένα, έτσι ώστε ο μικρός μας να τα βρει στην κατάλληλη θέση, όταν επιστρέψει.

Έτσι και έγινε! Ο Βασίλης άνοιξε την πόρτα του σπιτιού του και έκπληκτος είδε όλα όσα είχαν αποκλειστικά ετοιμαστεί για εκείνον. Αφού πέρασαν τα πρώτα λεπτά, άρχισε να συνειδητοποιεί τι συνέβαινε. Όρμισε σε όλα τα καινούρια αντικείμενα που υπήρχαν μπροστά του, και άρχισε να τα ξετυλίγει! Τα πακέτα ήταν πολλά και ανυπομονούσε να φτάσει στο πολυπόθητο καινούριο laptop! Όταν το άνοιξε και αυτό, δήλωσε με περίσσιο ενθουσιασμό και ικανοποίηση, ότι όλα αυτά είναι πολλά περισσότερα από όσα περίμενε ότι θα αποκτήσει! Η χαρά και ο ενθουσιασμός δεν έφυγαν στιγμή από το πρόσωπό του, όπως και το τεράστιο χαμόγελό του, το οποίο επισφράγιζε την ευτυχία του. Η ευχή του είχε εκπληρωθεί με απόλυτη επιτυχία και πλέον, θα μπορούσε να κάνει όλα όσα ήθελε με το καινούριο του laptop.

Βασίλη σού ευχόμαστε όλα σου τα όνειρα να πραγματοποιηθούν και να είσαι πάντα τόσο ευτυχισμένος, όσο την ημέρα εκπλήρωσης της ευχής σου.

τους εθελοντές μας: Μπόρις Άντσεβ, Γιάννης Καρβουνάς

τους χορηγούς σε είδος: Box, Blue soft, Craftbox, Myikona

την εταιρεία Craftbox.gr για την αποστολή birthday box – έκπληξη σε όλα τα παιδιά μας, καθώς και το myikona.gr για τη χορηγία όλων των προσωποποιημένων  φωτογραφικών άλμπουμ των παιδιών μας!