Ο Βασίλης ευχήθηκε να αποκτήσει το Xbox Series X και το ήθελε πάρα πολύ ώστε  να μπορεί να παίζει με τον καλύτερό του φίλο. Οι νεράιδες ξεκίνησαν τα απαραίτητα αλλά στην πορεία συνάντησαν ένα άτακτο τερατάκι, τον covid-19, που ήθελε να τις δυσκολέψει και να καθυστερήσει την ευχή του Βασίλη.

Οι νεράιδες όμως ήταν τόσο αποφασισμένες που τροποποίησαν λίγο τις διαδικασίες τους, συνεργάστηκαν με πολλά ξωτικά και κατάφεραν να εκπληρώσουν γρήγορα την ευχή του Βασίλη, στέλνοντάς του την αγαπημένη του κονσόλα. Παράλληλα, έχοντας συντροφιά τους μπόλικη μαγεία, ένα ξωτικό και μια νεράιδα χτύπησαν την πόρτα του, φορτωμένοι φαγητά, γλυκά και δώρα. Τους υποδέχτηκε όλη η οικογένεια με περισσή χαρά. Ο αδερφός του Βασίλη, σαν άλλος ιππότης, έτρεξε να βοηθήσει με τα πακέτα, όσο το σκυλάκι του Βασίλη, περιεργαζόταν τις νέες αφίξεις στο σπίτι. Η χαρά του μικρού μας φαινόταν στα λαμπερά ματάκια του, έστω κι αν το χαμόγελό του κρυβόταν πίσω από τη μάσκα. Το γέλιο του πάντως ακούστηκε δυνατό, όταν βγάζοντας το ξωτικό μας τα παπούτσια του, κατά την είσοδο στο σπίτι, είδε τις αστείες κάλτσες του!

Τα παιδιά, όλο χαρά, άνοιξαν τα δώρα τους και φυσικά, τίμησαν τα μπισκότα και τα γλυκά! Ενθουσιασμένος ο Βασίλης ήθελε να ανέβουν στο δωμάτιό του, να τους δείξει πόσο καλός ραλίστας είναι! Ανέβηκαν επάνω και τον θαύμασαν να παίζει το αγαπημένο του παιχνίδι με αυτοκίνητα. Έπαιζε  με πάθος! Τέρμα γκάζια και όλοι τον ενθάρρυναν να το τερματίσει το κοντέρ! Έδειχνε όλα τα αμάξια που έχει και μπορεί να επιλέξει να οδηγήσει. Ο αδερφός του ήταν παρών και δίπλα στον Βασίλη, σαν φύλακας άγγελος, έδινε πληροφορίες για τα πάντα, ως ένθερμος γκατζετάκιας.

Εκείνη τη στιγμή, της απόλυτης ευτυχίας του Βασίλη, εμφανίστηκε και η τούρτα-χειριστήριο, που έκανε τα μάτια του να λάμψουν! Από εκείνη τη στιγμή κι έπειτα, ο Βασίλης είχε ένα μόνιμο χαμόγελο στο πρόσωπο του, που αντανακλούσε στα ματάκια του. Είχε έρθει η ώρα για φαγητό, από τον πλούσιο μπουφέ που είχαν στήσει τα ξωτικά. Τα δύο αδέρφια του, φρόντιζαν πολύ τον Βασίλη, γεμάτα αγάπη, τρυφερότητα, και θέλοντας να ελαφρύνουν τη μαμά που όπως είπε ο αδερφός του «δεν είναι εύκολο να φροντίζει τρεις άντρες, τέσσερις με τον μπαμπά, που αν και δουλεύει και δεν τον βλέπουμε πολύ, δεν παύει να έχει  4 άντρες και 4 κατοικίδια! Άλλες μαμάδες δε θα τα κατάφερναν τόσο καλά». Μέσα σε αυτό το υπέροχο, οικογενειακό κλίμα, ήρθε η ώρα να αποχωρήσουν τα ξωτικά, σίγουρα όμως  είχαν καταφέρει να αφήσουν τη μαγεία τους στο όμορφο σπιτικό του Βασίλη.

θερμά για την υιοθεσία της ευχής την Teleperformance Greece μέσω του ΡΑΔΙΟΜΑΡΑΘΩΝΙΟΥ του ΡΥΘΜΟΣ 949

τους εθελοντές μας: Κώστας Νίκου, Ευαγγελία Ψημμένου

τους χορηγούς σε είδος: Γιάννης Μπίκος, ζαχαροπλαστείο Σκέτη Γλύκα, Καλημέρα Café, MyIkona

τις εταιρείες του Ομίλου ΕΛΛΑΚΤΩΡ για την υιοθεσία του σταδίου εκμαίευσης όλων των Ευχών για το 2020 (ΑΚΤΩΡ, ΗΛΕΚΤΩΡ, ΕΛ.ΤΕΧ. ΑΝΕΜΟΣ, ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟΣ, ΑΤΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ, REDS)