Ο Βασίλης είναι ένας γλυκύτατος έφηβος. Ευχήθηκε να αποκτήσει ένα gaming υπολογιστή, και καθώς θέλει να τον έχει πάντα μαζί του, οι νεράιδες σκέφτηκαν ότι το laptop θα ήταν η ιδανική επιλογή!

Στα μάτια του Βασίλη λαμπύριζε η λαχτάρα και ανυπομονούσε για την εκπλήρωση της ευχής του. Ήταν απόλυτα σίγουρος ότι αυτό που επιθυμούσε πιο πολύ απ’ ‘όλα, ήταν να κρατήσει στα  χέρια του το καινούριο αστεράτο laptop που θα του έδινε τη δυνατότητα να παίζει και να βγαίνει νικητής σε μάχες και παιχνίδια στρατηγικής. Όπως οι μάχες που δίνει o ίδιος καθημερινά στην αληθινή ζωή, με μοναδικό στόχο τη νίκη.

Νεράιδες και ξωτικά οργάνωσαν τα πάντα στην εντέλεια για εκείνον και την οικογένειά του. Μια μέρα γεμάτη δράση και εκπλήξεις. Η απόκτηση του gaming laptop δεν θα ήταν απλή υπόθεση. Μόνο ένας γνήσιος μαχητής θα κατάφερνε να κατακτήσει αυτό το στόχο! Η πόρτα στο δωμάτιο μυστηρίου άνοιξε αποκλειστικά για τον Βασίλη μας και την οικογένειά του και μια ευχάριστη περιπέτεια ξεκίνησε.  Ξόρκια, μαγικά, γρίφοι  και αινίγματα συνδυασμένα με ένα ξεχωριστό τρόπο, τον έφερναν κάθε φορά όλο και πιο κοντά στη νίκη. Κρυψώνες και κρύπτες φανερώνονταν μπροστά τους κάθε φορά που απαντούσαν σωστά και τους αποκάλυπταν μικρά και μεγάλα κουτιά που προορίζονταν αποκλειστικά για τον Βασίλη. Ο πανέξυπνος έφηβος τερμάτισε  και αυτή την πίστα και βγήκε νικητής, κερδίζοντας επάξια το ολοκαίνουριο gaming laptop που είχε ευχηθεί να αποκτήσει.

Στο τέλος της όμορφης αυτής ημέρας, ένα εξαιρετικό εστιατόριο φιλοξένησε την οικογένεια, φροντίζοντάς τη με γεύσεις ξεχωριστές. Ο Βασίλης δε σταματούσε να χαμογελά, και στο τραπέζι αντηχούσε η χαρά μέσα στα γέλια των παρευρισκόμενων. Οι εθελοντές άκουγαν με προσοχή τις ιστορίες του νεαρού, άλλες όμορφες, άλλες όχι τόσο ευχάριστες και φανέρωναν τις δυσκολίες που πέρασε. Μα η αισιοδοξία του έφηβου αγωνιστή είναι αυτό που θα κρατήσουμε από την ημέρα αυτή. Ευχόμαστε να κέρδισε το θάρρος που είναι απαραίτητο για να συνεχίσει να παλεύει με μοναδικό στόχο  τη νίκη σε κάθε απαιτητική μάχη που δίνει.

τους εθελοντές μας: Νικολέττα Κοντογγιανίδου , Όλγα Γούργουρα 

τους χορηγούς σε είδος: The lock escape room, Juicy Grill Athens

τις εταιρείες του Ομίλου ΕΛΛΑΚΤΩΡ για την υιοθεσία του σταδίου εκμαίευσης όλων των Ευχών για το 2020 (ΑΚΤΩΡ, ΗΛΕΚΤΩΡ, ΕΛ.ΤΕΧ. ΑΝΕΜΟΣ, ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟΣ, ΑΤΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ, REDS)