Ο Βασίλης είναι ένας όμορφος νεαρός κοντά στα 18 με περίσσια ευγένεια, ήθος και ένα χαμόγελο… εκθαμβωτικό! Μπορεί, αρχικά, η πανδημία να στέρησε από τις νεράιδες τη χαρά να γνωρίσουν αυτό το ζωηρό χαμόγελο από κοντά, αλλά ο Βασίλης φρόντισε να κάνει τις διαδικτυακές τους συναντήσεις το κάτι άλλο!

Τα ενδιαφέροντα του Βασίλη; Πολλά! Και οι νεράιδες αναρωτιόντουσαν ποιο θα κέρδιζε στις λεπτομέρειες, ώστε να κάνουν τη μεγαλύτερη επιθυμία του πραγματικότητα. Σιγά-σιγά τους εκμυστηρεύτηκε ότι με ένα μεγάλο όνειρο ξυπνούσε και κοιμόταν… Έβλεπε παντού γύρω του ένα κινητό τηλέφωνο που είχε ξεχωρίσει στην καρδιά του και ονειρευόταν την ημέρα που θα το αποκτούσε! Έτσι, έγινε και ο απώτερος στόχος των δύο νεραϊδών του: να είναι παρούσες, όταν, επιτέλους, θα είχε το πολυπόθητο κινητό στα χέρια του.

Σκοπός ύπαρξης των νεραϊδών είναι να κάνουν τα αδύνατα δυνατά για να μετατρέψουν τις ευχές των παιδιών σε καθαρή μαγείαΚαι πόσο μάλλον για ένα παιδί που, παρά τις αμέτρητες δυσκολίες που έχει περάσει, η ελπίδα και η δύναμη δεν εγκατέλειψαν ποτέ το πρόσωπό του. Ο Βασίλης προσπαθούσε να μπει στο μυαλό τους και να μαντέψει τι μπορεί να του είχαν ετοιμάσει για την ημέρα της ευχής του…

Είχε αρχίσει να σκέφτεται ότι πήγαιναν για ιππασία, μα άλογα άλλου είδους εμφανίστηκαν μπροστά του… Αυτοκίνητα που έβλεπε μόνο στις ταινίες τον περίμεναν να τα «καβαλήσει» και να τα ανακαλύψει. Η αδρεναλίνη στα ύψη και η χαρά ζωγραφιζόταν στα μάτια του. Την όμορφη βόλτα του, διέκοψαν κάτι μικρά «εμπόδια»… Σε κάθε κουτί έβρισκε ένα μήνυμα και διάφορα αξεσουάρ, μέχρι να βρει το πιο μικρό και πολυτιμότερο κουτί. Εκείνο που περιείχε το κινητό που τόσο επιθυμούσε. Το βλέμμα προς τις νεράιδες του, έλεγε όλα όσα οι λέξεις δεν μπορούσαν να περιγράψουν. Είχε στα χέρια του το πολυπόθητο όνειρό του, αυτό που θα τον συντροφεύει σε κάθε στιγμή του. Αυτό που θα απαθανατίζει τις όμορφες εικόνες της ζωής του και θα ντύνει με ήχους αισιοδοξίας και ελπίδας την κάθε μέρα του.

Βασίλη μας, το χαμόγελό σου φωτίζει τους γύρω σου. Σε ευχαριστούμε που φώτισες και τις δικές μας ζωές.

θερμά τη Lay’s για τη δωρεά

τους εθελοντές μας: Φωτεινή Ποπώλη, Μαρία Γκαμαλούτσου, Τζοάννα Λιβέρη

τους χορηγούς σε είδος: Driving Academy, BMW Spanos, Φοίβος Σταυρόπουλος, Basegrill Athens, Fresh Patisserie, Myikona

την εταιρεία Craftbox.gr για την αποστολή birthday box – έκπληξη σε όλα τα παιδιά μας, καθώς και το myikona.gr για τη χορηγία όλων των προσωποποιημένων  φωτογραφικών άλμπουμ των παιδιών μας!