Όταν στα χέρια μας φτάνουν απέραντα λόγια αγάπης σε ένα κομμάτι χαρτί, τα φιλάμε στην πλευρά της καρδιά μας. Λόγια ιερά, λόγια μοναδικά, που κρύβουν δύναμη και μας κάνουν να συνεχίζουμε ακούραστοι!

 «Γλυκιά μας νεράιδα Κατερίνα!

Γλυκιές μας νεράιδες Κατερίνα και Ξένια!

Αγαπητοί μας εθελοντές και εθελόντριες του Make A Wish και αφανείς ήρωες της ευχής μας! Του Βασίλη μας!

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ για όλα!

Είμαστε ευγνώμονες που βοηθήσατε σ’ αυτό μας το δύσκολο ταξίδι, και δώσατε τόση χαρά στον ήρωά μας!

Ευχαριστούμε τον κάθε συνεργάτη σας που βοήθησε στην εκπλήρωση της ευχής του Βασίλη, τον κάθε εθελοντή και εθελόντρια που συνέβαλλε στην εκπλήρωση του ονείρου του! Δεν φανταζόμασταν ποτέ πόση χαρά θα έπαιρνε ο γιος μας με αυτό το μαγικό δώρο! Τα μάτια του έλαμψαν όταν το είδε το δεντρόσπιτο! Για κάποια βράδια πριν από την εκπλήρωση, από την αγωνία και την λαχτάρα του, δεν κοιμήθηκε!

Ήταν όλα προσεγμένα στην εντέλεια, μας φροντίσατε τόσο πολύ που η συγκίνησή μας ήταν εμφανής!

Η μέρα της εκπλήρωσης της ευχής του θα είναι για πάντα χαραγμένη στην ψυχή μας και σίγουρα φάρος δύναμης και χαράς για τον γιο μας!

Θα είμαστε πάντα στο πλάι σας, με όποιον τρόπο μπορούμε. Θα ενημερώνουμε όλους γύρω μας για τον μοναδικό έργο σας, και ευχόμαστε να έχετε όλοι σας υγεία και δύναμη να συνεχίσετε να ομορφαίνετε τις ζωές μικρών και μεγάλων μαχητών ζωής!

Σας θαυμάζουμε!

Με αγάπη,

Βασίλης, Μυρτώ και οι γονείς μας»

θερμά τον Υπερήφανο Υποστηρικτή μας, L’Oréal Hellas, για τη συμβολή του στην εκπλήρωση της ευχής μέσω του ετήσιου Walk for Wishes, καθώς και όλους τους ιδιώτες που συμμετείχαν με τις δωρεές τους

τους εθελοντές μας: Αγαπίδου Κατερίνα, Ξένια Σιάνα

τους χορηγούς σε είδος: Sweetcakes KOUSAS, Μπαξεβάνη Ελένη, Μπωμέ , Στέφανος Χριστίδης, Eco Bags, Ζαχαροπλαστεία Καλατζόγλου, Στέφανος Παππάς, Myikona, Cookies MAW Iωαννίνων, Γιώργος Μάνης,  Ξυλοτεχνική Χρυσοστόμου

την εταιρεία Craftbox.gr για την αποστολή birthday box – έκπληξη σε όλα τα παιδιά μας, καθώς και το myikona.gr για τη χορηγία όλων των προσωποποιημένων  φωτογραφικών άλμπουμ των παιδιών μας!