«Να ξαναέρθετε! Θα πω στον μπαμπά μου να μας ψήσει σουβλάκια, και θα κάτσουμε όλοι μαζί να παίξουμε!», είπε ο Βασίλης στην νεράιδα και το ξωτικό, καθώς εκείνα περνούσαν το κατώφλι της πόρτας και του έκαναν μια τελευταία αγκαλιά. Είχαν εκπληρώσει την ευχή του Βασίλη μας και είχε έρθει η ώρα να  συνεχίσουν τον δρόμο τους προς τον νεραϊδόκοσμο.

Ο ήρωάς μας είναι ένα αρκετά ντροπαλό παιδί. Την ημέρα εκπλήρωσης της ευχής του, μία νεράιδα και ένα ξωτικό του χτύπησαν την πόρτα. «Εσύ είσαι ο Βασίλης;», ρώτησε η νεράιδα. «Έχουμε ακούσει τόσα για εσένα!», συμπλήρωσε το ξωτικό που ήταν δίπλα της. Ο Βασίλης, με ένα ντροπαλό χαμόγελο, έγνεφε και απαντούσε μονολεκτικά. Η νεράιδα και το ξωτικό, όμως, είχαν αστείρευτη υπομονή. Δεν άργησαν, λοιπόν, να προσέξουν τον αδερφό του. Σε αντίθεση με τον μικρό μας, ο αδερφός του άδραξε την ευκαιρία να παίξει μαζί τους και παιχνίδι στο παιχνίδι ο Βασίλης αισθανόταν όλο και πιο άνετα. Όταν δε έκατσαν όλοι μαζί να φάνε, τίποτα δεν μπορούσε να τραβήξει την προσοχή του μικρού μας πάνω από τις νεράιδες και τα ξωτικά.

Ένα δωμάτιο γεμάτο Paw Patrol και αυτοκίνητα ευχήθηκε ο μικρός Βασίλης και ποτέ δεν φανταζόταν πως η νεράιδά του θα του έφτιαχνε ένα δωμάτιο βγαλμένο από τα όνειρά του, μέχρι τη στιγμή που άνοιξε την πόρτα του δωματίου του! Οι αγαπημένοι του ήρωες τον αντίκριζαν μέσα από τον ένα τοίχο του δωματίου του, ενώ το αγαπημένο του χρώμα, το μπλε, κυριαρχούσε σχεδόν σε όλο το δωμάτιο. Άφωνος ο μικρός μας, εξερευνούσε προσεκτικά τον χώρο, ο οποίος είχε κρυμμένα αμέτρητα δώρα! Δεν μπορούσε να πιστέψει στα μάτια του.

Μετά από πολύ παιχνίδι είχε έρθει η ώρα να αφήσουμε το Βασίλη να απολαύσει το δωμάτιο του και με βαριά καρδιά η νεράιδα και τα ξωτικά αποχαιρέτησαν τον γλυκό ήρωα μας.

Quote: Eίμαστε ενθουσιασμένοι! Δίνετε πολλή δύναμη και αγάπη στο παιδί αλλά και στην υπόλοιπη οικογένεια! Σας ευχαριστούμε, σας αγαπάμε και δεν θα σας ξεχάσουμε ΠΟΤΕ!

θερμά την La Vie En Rose για τη δωρεά

Ευχαριστούμε θερμά τους εθελοντές που έλαβαν μέρος στην ευχή: Σιφάκη Νατάσσα, Γιώτα Φιλιππίδη, Ειρήνη Αδάμου

Ευχαριστούμε θερμά τους χορηγούς σε είδος: Elite Strom, Vitex, My ikona, Craftbox, Fresh Patisserie, CLIMA SERVICE, ILION ΓΕΥΣΕΙΣ Ε.Ε., ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ, STICKY, EXPERT HELLAS

Ευχαριστούμε θερμά την εταιρεία Craftbox.gr για την αποστολή birthday box – έκπληξη σε όλα τα παιδιά μας, καθώς και το myikona.gr για τη χορηγία όλων των προσωποποιημένων  φωτογραφικών άλμπουμ των παιδιών μας!