Επιτρέψτε μας να σας συστήσουμε τον Βασίλη: ένα 6χρονο αγόρι με μία μεγάλη αγάπη – τον Μπομπ τον Σφουγγαράκη! Προσπαθεί να ακολουθεί κατά γράμμα τις ιατρικές οδηγίες και να προσέχει, ώστε να ανακτήσει τις δυνάμεις του και να επιστρέψει στο σπίτι του. Μεγαλύτερη επιθυμία του; Να αποκτήσει το Playstation 5… και να του το δώσει ο Μπομπ! Αν γινόταν αυτό, αυτή θα ήταν η πιο τέλεια μέρα της ζωής του! Ιδανικά, θα ήθελε να γίνει αφού τελειώσει τις θεραπείες του και επιστρέψει σπίτι του.

Τις ημέρες που έμελλε να γυρίσει επιτέλους σπίτι, κάποιες μικροαναποδιές τον ανάγκασαν να μείνει περισσότερο στο νοσοκομείο. Έτσι, ο Βασίλης αποφάσισε ότι θα ήθελε να έχει το Playstation, για να παίζει τα αγαπημένα του παιχνίδια και να περνάει πιο ευχάριστα ο χρόνος του στο νοσοκομείο και τον ξενώνα. Τα πάντα οργανώθηκαν άμεσα, ώστε ο μικρός μας ήρωας να μην περιμένει πολύ.

Και επιτέλους είχε φτάσει η μέρα! Το ξωτικό μας, οδήγησε τον Βασίλη και την οικογένειά του σε έναν ειδικά διαμορφωμένο χώρο, όπου τους περίμενε ένας ανιματέρ. Έπαιξαν με τα μπαλόνια και ξαφνικά, από το πουθενά, εισέβαλε στον χώρο ο Μπομπ Σφουγγαράκης! Και δεν ήταν μόνος του! Κρατούσε και ένα μεγάλο κουτί! Ναι! Ήταν το Playstastion!

Ο Βασίλης είχε γουρλώσει τα μάτια του και δεν μπορούσε να το πιστέψει! Διστακτικός, στεκόταν και κοιτούσε το τυλιγμένο κουτί. Όλοι, μαζί και ο Μπομπ τον προέτρεπαν να το ανοίξει. Ο Βασίλης δεν βιαζόταν. Ήθελε να απολαύσει την «καλύτερη ημέρα της ζωής του».

Αφού χόρτασαν παιχνίδι με τον Μπομπ και τον ανιματέρ, είχε έρθει η ώρα για λαχταριστές πίτσες και μία υπέροχη και πεντανόστιμη τούρτα. Ώρες μετά, ο Βασίλης καθόταν στο δωμάτιό του, κοίταζε όλα του τα δώρα και δεν το πίστευε! Τώρα πλέον είναι σίγουρος ότι οι νεράιδες και τα ξωτικά υπάρχουν και φροντίζουν τους νεαρούς ήρωες, όπως τον ίδιο!

θερμά την La Vie En Rose για τη δωρεά!

Ευχαριστούμε θερμά τον εθελοντή: Κωνσταντίνος Σκριμπώνης

Ευχαριστούμε θερμά τους χορηγούς σε είδος: Interbus, Nickelodeon, SM Baby Shop, Dominos pizza, Ζαχαροπλαστείο Ανεμώνη, MyIkona, Craftbox

Ευχαριστούμε θερμά την εταιρεία Craftbox.gr για την αποστολή birthday box – έκπληξη σε όλα τα παιδιά μας, καθώς και το myikona.gr για τη χορηγία όλων των προσωποποιημένων  φωτογραφικών άλμπουμ!