Εύχομαι να παρακολουθήσω αγώνα του ΠΑΟΚ στο ΟΑΚΑ- Βασίλης, 8, όγκος ΚΝΣ

O Βασίλης μας είναι ένα υπέροχο πλάσμα. Γλυκό παρουσιαστικό με εκφραστικά μάτια, ζεστό χαμόγελο και αύρα τόσο θετική που σε κερδίζει από το πρώτο λεπτό. Απολαμβάνει την παρέα των άλλων και στο πρόσωπο του είναι ζωγραφισμένο ένα μόνιμο χαμόγελο. Μεγάλη αγάπη του Βασίλη είναι το ποδόσφαιρο. Λατρεύει να παίζει και να παρακολουθεί αγώνες. Επιθυμία του να παρακολουθήσει την ομάδα του, τον ΠΑΟΚ, στο γήπεδο του ΟΑΚΑ. Λαχταρούσε τόσο να επισκεφθεί το μεγάλο αυτό γήπεδο και να παρακολουθήσει εκεί έναν αγώνα!

Στον κόσμο του Make-A-Wish όλα είναι δυνατά. Σύντομα ο Βασίλης μας θα παρακολουθούσε το μεγάλο αγώνα που τόσο επιθυμούσε!

Πλησίαζε το μεγάλο ντέρμπι ΑΕΚ-ΠΑΟΚ και ο μικρός μας φίλος θα ήταν εκεί. Για τα παιδιά είμαστε όλοι στην ίδια ομάδα! Έτσι, οι δύο ομάδες «αγκάλιασαν» εξίσου τον Βασίλη. Η μία με τη φιλοξενία στο γήπεδό της και η άλλη με τα δώρα από τον αγαπημένο παίκτη του.

Και η μεγάλη στιγμή έφτασε. Ο κρίσιμος αγώνας ξεκινούσε σε λίγα λεπτά.
Ο διαιτητής ξεκίνησε για τον αγωνιστικό χώρο και λίγο πιο δίπλα, ο δικός μας Βασίλης άπλωσε το μικρό χεράκι του και κράτησε σφιχτά το χέρι του αρχηγού της ομάδας του. Την ιδιαίτερη εκείνη στιγμή που ο μεγάλος αρχηγός της ομάδας «εισέβαλλε» στο γήπεδο κρατώντας από το χέρι το μεγάλο μας μαχητή, χιλιάδες  θεατές καταχειροκροτούσαν! Ήταν η δική του στιγμή, γιατί  όχι μόνο παρακολούθησε τον αγώνα από κοντά, αλλά συνόδευσε  και τον αρχηγό της ομάδας του στην αρχή του αγώνα. Τα ματάκια του έλαμπαν από ευτυχία και ενθουσιασμό! Ήταν η πιο όμορφη στιγμή της ζωής του και δεν θα την άλλαζε με τίποτα.

Στη συνέχεια και μετά τη μεγάλη είσοδο επέστρεψε στις κερκίδες για να απολαύσει τη μεγάλη μάχη των 2 ομάδων. Πόσο διαφορετικά ήταν όλα από κοντά. Η μυρωδιά από το γρασίδι, τα συνθήματα, το πάθος των αθλητών, οι γρήγορες εναλλαγές.  ‘Όλα είχαν συνεπάρει τον υπέροχο φίλο μας.
Το τέλος του αγώνα βρήκε ισόπαλες τις δύο ομάδες. Ο μεγάλος νικητής ήταν και είναι σίγουρα ο Βασίλης. Ένας πραγματικός μαχητής , παράδειγμα για όλους μας!

τους εθελοντές: Αγορογιάννη Φανή, Διαμαντή Βίκυ, Μπογδάνος Διονύσης, Νίκου Κώστας, Ντάφου Ραφαέλα

τους χορηγούς σε είδος: ΠΑΕ ΑΕΚ, ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Airbnb, Fresh, Myikona

τις εταιρείες του Ομίλου ΕΛΛΑΚΤΩΡ για την υιοθεσία του σταδίου εκμαίευσης όλων των Ευχών για το 2019 (ΑΚΤΩΡ, ΗΛΕΚΤΩΡ, ΕΛ.ΤΕΧ. ΑΝΕΜΟΣ, ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟΣ, ΑΤΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ, REDS)