Όλα ξεκίνησαν με μια μοναδική περιήγηση στο Αττικό Ζωολογικό Πάρκο. Ο Βασίλης δεν είχε ξανά δει τόσα εξωτικά ζώα από κοντά και από το βλέμμα του και μόνο μπορούσαμε να καταλάβουμε πόσο έκπληκτος ήταν! Είδε ζώα, που είχε αντικρίσει μόνο σε ντοκιμαντέρ και δεν σταμάτησε να μιλάει στους γονείς του και να τους δείχνει τα πανέμορφα πλάσματα. Όταν πλέον είχε γεμίσει με μοναδικές εικόνες, αναμνήσεις και αμέτρητες πληροφορίες, τα ξωτικά ήξεραν πως ήταν πλέον έτοιμος και για τον υπολογιστή του. Γνώριζαν ήδη από καιρό ότι αυτός ο υπολογιστής ήταν το μεγάλο όνειρο του Βασίλη, αλλά σε καμία περίπτωση δεν περίμεναν την αντίδρασή του.

Γέλια και φωνές πλημμύρισαν το δωμάτιο του μικρού μας. Αμέσως, έκατσε στην νέα gaming καρέκλα του, πάτησε το κουμπί και ξεκίνησε να εξερευνά τον νέο του υπολογιστή! Ανοιγόκλεινε παράθυρα και εφαρμογές, έβαζε μουσική και όλο και κάτι καινούριο ανακάλυπτε. Και πάνω που πήγαινε να σηκωθεί όλο καθόταν ξανά και άνοιγε άλλο παράθυρο, έμπαινε σε άλλες σελίδες, έβαζε ξανά μουσική. Όταν ήρθε η στιγμή να φύγουμε, ο Βασίλης με τεράστια ευγνωμοσύνη και ακόμη μεγαλύτερο χαμόγελο, μας ευχαρίστησε και μας αποχαιρέτησε. Είχε πλέον νυχτώσει, όμως όλοι ήταν βέβαιοι πως ο πιο μικρός της παρέας, θα έμενε ξύπνιος. Το ένα όνειρο που διαρκώς επαναλαμβανόταν στον ύπνο του, πλέον το ζούσε. Τα νέα όνειρα που τον περίμεναν στο μαξιλάρι του μπορούσαν, τουλάχιστον για λίγο, να περιμένουν.

Μετά την εκπλήρωση της ευχής, η μαμά μας είπε: «Είναι τόσο χαρούμενος ο Βασίλης! Έχει τρελαθεί από την χαρά του, η ψυχολογία του είναι στα ύψη και μας είπε ότι πλέον οι εξετάσεις του θα είναι καλύτερες, τίποτα δεν θα τον πάει πίσω στην θεραπεία του από εδώ και πέρα. Έλεγε συνέχεια ότι ήταν η καλύτερη ημέρα της ζωής του, πόσο μας συγκινήσατε! Είστε υπέροχοι δεν το περιμέναμε όλο αυτό! Πόσο θάρρος πήρε!».

θερμά τη Ρίτα Πικρού Μωραϊτάκη και όλους τους συμμετέχοντες στο δείπνο που διοργάνωσε για την εκπλήρωση της ευχής

Ευχαριστούμε θερμά τους εθελοντές που έλαβαν μέρος στην ευχή: Κωνσταντίνος Σκριμπώνης, Ρόη Αθανασοπούλου, Ηλιάνα Μετζάκη

Ευχαριστούμε θερμά τους υποστηρικτές σε είδος: Myikona, Aττικό Πάρκο, Zoo café, Pc Solutions, L’artigiano

Ευχαριστούμε θερμά την εταιρεία Craftbox.gr για την αποστολή birthday box – έκπληξη σε όλα τα παιδιά μας, καθώς και το myikona.gr για τη χορηγία όλων των προσωποποιημένων  φωτογραφικών άλμπουμ των παιδιών μας!