Τι κι αν η ασθένειά της έχει περιορίσει τις αθλητικές της δραστηριότητες; Ο αθλητισμός κα ι η γυμναστική ρέει στο αίμα της Βασιλικής μας! Το πιο τρανό παράδειγμα αυτού είναι τα 9 χρόνια που έχει περάσει ως μαζορέτα, με εκατοντάδες ώρες προπόνησης. Το κορίτσι μας αγαπάει πολύ την ομάδα της και τις συναθλήτριές της.

Όλο αυτό το διάστημα που η Βασιλική αναγκαστικά απέχει από τις αθλητικές προπονήσεις, οι φίλες της είναι κοντά της και πολύ συχνά της οργανώνουν διάφορες  εκπλήξεις. Τη μεγαλύτερη έκπληξη, όμως, της την ετοίμασαν μαζί με τη νεράιδα της.

Χωρίς να υποψιάζεται το παραμικρό, η Βασιλική ξεκίνησε μαζί με την οικογένειά της ένα βροχερό απόγευμα, πιστεύοντας ότι θα συναντούσε κάποιες νεράιδες που ήθελαν να της δώσουν ένα δώρο, καθώς η ευχή της θα αργούσε λίγο. Έτσι, έφτασαν σε ένα υπέροχο κτήμα και κατευθύνθηκαν σε μια όμορφη αίθουσα στολισμένη με μπαλόνια και έναν πλούσιο μπουφέ. Ξαφνικά, μία-μία οι φίλες της μαζορέτες άρχισαν να εμφανίζονται και να παίρνουν θέση για να εκτελέσουν ένα χορευτικό που είχαν ετοιμάσει αποκλειστικά για εκείνη! Το χαμόγελο φώτισε το πρόσωπό της και τα μάτια της έλαμψαν, καθώς προσπαθούσε να συνειδητοποιήσει αυτό που συνέβαινε! Φυσικά, τις παρακολούθησε γεμάτη χαρά! Μόλις τελείωσαν τον χορό, κάθε κορίτσι  έδωσε στη Βασιλική και από ένα πακέτο! Ένα σωρό δώρα και αξεσουάρ, αλλά το κινητό τελευταίας τεχνολογίας που είχε ευχηθεί ήταν ακόμα άφαντο…

Πριν προλάβει να εκφράσει οτιδήποτε η Βασιλική, εμφανίστηκε από το πουθενά η προπονήτριά της, η οποία τελικά της παρέδωσε το πολυπόθητο κινητό τηλέφωνο! Η χαρά της Βασιλικής ενισχύθηκε ακόμα περισσότερο, αφού τη μέρα πραγματοποίησης της ευχής της συνάντησε την αγαπημένη της προπονήτρια μετά από τόσο καιρό!

Οι λέξεις δεν είναι αρκετές για να περιγράψουν τα χαρούμενα συναισθήματα της Βασιλικής και των υπόλοιπων κοριτσιών! Όχι μόνο απέκτησε το κινητό τηλέφωνο που τόσο ονειρευόταν, μαζί με ένα σωρό δώρα και τα απαραίτητα αξεσουάρ, αλλά επίσης  είχε την ευκαιρία να ξαναβρεθεί με την αγαπημένη της ομάδα και την προπονήτριά της. Χόρεψαν, έφαγαν, γέλασαν με την ψυχή τους! Ήταν κάτι που όλες είχαν στερηθεί! Η Βασιλική ήταν εμφανώς χαρούμενη, και όλοι οι παρευρισκόμενοι το έβλεπαν αυτό!

Εμείς της ευχόμαστε να μη χάσει ποτέ αυτό το υπέροχο χαμόγελο και να συνεχίσει να αντιμετωπίζει τη ζωή με το ίδιο θάρρος και σθένος. Έτσι, θα βγαίνει πάντα νικήτρια και θα αντιμετωπίζει κάθε πρόκληση, όπως έχει κάνει και στις μαζορέτες!

θερμά τον Υπερήφανο Υποστηρικτή μας, L’Oréal Hellas, για τη συμβολή του στην εκπλήρωση της ευχής μέσω του ετήσιου Walk for Wishes, καθώς και όλους τους ιδιώτες που συμμετείχαν με τις δωρεές τους

τους εθελοντές μας: Χαρά Μασιάκου, Αλεξάνδρα Ούτσιου, Αναστασία Δημητράντζου

τους χορηγούς σε είδος: Κτήμα Μπραϊμνιώτη-Μεσόγειος, Apivita, Άρτιστον, ζαχαροπλαστείο Ανεμώνη, MyIkona

την εταιρεία Craftbox.gr για την αποστολή birthday box – έκπληξη σε όλα τα παιδιά μας, καθώς και το myikona.gr για τη χορηγία όλων των προσωποποιημένων  φωτογραφικών άλμπουμ των παιδιών μας!