Η Βασιλική είναι ένα κορίτσι αρκετά συνεσταλμένο και πολύ ώριμο για την ηλικία του. Οι νεράιδες είχαν καταλάβει ότι είναι χαρούμενη και απολαμβάνει τα απλά πράγματα της ζωής, αρκεί να είναι πάντα δίπλα της η οικογένειά της.

Έτσι, η ξεχωριστή ημέρα της Βασιλικής ξεκίνησε μια ηλιόλουστη μέρα, σε ένα πολύ όμορφο εστιατόριο με θέα. Τόσο η Βασιλική, όσο και η οικογένειά της, μας αγκάλιασαν από την πρώτη στιγμή! Ήπιαμε τα αγαπημένα μας ροφήματα κάτω από τον πεντακάθαρο ουρανό, με την Βασιλική να απολαμβάνει ιδιαιτέρως τις ηλιαχτίδες που την έλουζαν καθ’ όλη τη διάρκεια του φαγητού. Έβγαζε φωτογραφίες και ευχαριστιόταν την οικογενειακή ζεστασιά και παρέα, χωρίς να βιάζεται να ανοίξει τα δώρα που της είχαμε φέρει Ήξερε ότι εκείνη η μέρα ήταν η δικιά της μέρα και είχε αποφασίσει να «ρουφήξει» κυριολεκτικά τις στιγμές!

Τελειώνοντας το δείπνο μας, ο υπολογιστής τελευταίας τεχνολογίας, που τόσο επιθυμούσε και είχε ζητήσει από τις νεράιδες η Βασιλική, βρέθηκε μπροστά της τυλιγμένος μαζί με όλα του τα αξεσουάρ. Η Βασιλική με προσεκτικές κινήσεις άρχισε να ξετυλίγει ένα-ένα τα περιτυλίγματα αργά, με απίστευτη προσοχή και ηρεμία. Καθετί που άνοιγε, το περιεργαζόταν με θαυμασμό!

Όταν αρχίσαμε να κατηφορίζουμε προς το σπίτι της οικογένειας, καταλάβαμε πια ότι η Βασιλική ανυπομονούσε να φτάσει στο σπίτι… Η υπομονετική μας Βασιλική, είχε πια ζήσει όλες τις στιγμές της στο έπακρο και ήταν έτοιμη να δημιουργήσει καινούριες, πιο προσωπικές στιγμές!

τους εθελοντές μας: Ειρήνη Τσομάκου

τους χορηγούς σε είδος: Ορίζοντες Λυκαβηττού, FLERIA, Fresh, The Balloon Idea, Myikona

την εταιρεία Craftbox.gr για την αποστολή birthday box – έκπληξη σε όλα τα παιδιά μας, καθώς και το myikona.gr για τη χορηγία όλων των προσωποποιημένων  φωτογραφικών άλμπουμ των παιδιών μας!