Γνωρίζοντας πως σύντομα θα αποκτήσουν το δικό τους σπίτι, η ευχή της Βασιλικής δύσκολα θα μπορούσε να είναι οτιδήποτε άλλο, πέρα από το να αποκτήσει το δωμάτιο των ονείρων της!

Με τη δίδυμη αδελφή της, την Ελισάβετ, παντού και πάντα μαζί. Μαζί και όταν ήρθε η διάγνωση της Βασιλικής, για να αντλεί δύναμη και αισιοδοξία τις στιγμές που ο αγώνας της ήταν επίπονος. Το νέο δωμάτιο θα ήταν το νέο τους βασίλειο και δεν θα μπορούσε παρά να έχει πριγκιπικά στοιχεία. «Ένα κρεβάτι ψηλά που να μοιάζει με κάστρο», ζήτησε από τις νεράιδες η γλυκιά μας δεσποινίδα και την προσταγή της έσπευσαν να πραγματοποιήσουν ένα τσούρμο ξωτικά!

Όλα οργανώθηκαν, ώστε τα κορίτσια μας να έχουν έτοιμο το νέο τους δωμάτιο μέσα στις γιορτές των Χριστουγέννων! Ο καιρός όμως είχε άλλα σχέδια και στην πορεία δυσκόλεψε αρκετά την εξέλιξη των ετοιμασιών… βροχή, υγρασία ακόμη και αφράτο χιόνι που παρέμεινε αρκετό καιρό, ανάγκαζαν τα συνεργεία να μεταθέτουν βασικές εργασίες στο νεόδμητο σπίτι. Η Βασιλική μας αγωνιούσε, αλλά οι νεράιδες δεν την άφησαν στιγμή να χάσει το κέφι της! Ώρες βιντεοκλήσεων, εκπλήξεις και δωράκια που λάμβανε γιγάντωναν την αγάπη της για τις φτερωτές νεράιδες που περίμενε όσο τίποτα να γνωρίσει από κοντά!

Μόλις, λοιπόν, η όμορφη οικογένεια ετοιμάστηκε για τη μετακόμιση και το νέο ξεκίνημα στο σπιτικό της, οι νεράιδες πέταξαν, για να προσθέσουν τις τελευταίες πινελιές και να φανερωθούν στις διδυμούλες μας. Η χαρά της Βασιλικής δεν μπορεί να αποτυπωθεί σ’ αυτές εδώ τις γραμμές… Γελούσε, χοροπηδούσε και ευχαριστούσε όλα τα νεραϊδοξωτικά για το υπέροχο δωμάτιό της! Το βλέμμα της μαμάς και του μπαμπά της μαρτυρούσε όλη την αγάπη και την ανακούφιση που νιώθει κάθε γονιός όταν μετά από μια μεγάλη ανηφόρα μπορεί να αντικρίσει ξανά το φως και την ελπίδα στο πρόσωπο του παιδιού του.

Βασιλική μας, ώρα να γράψεις το δικό σου παραμύθι!

θερμά την οικογένεια, τους συγγενείς και φίλους της Δήμητρας Μπρακατσέλου, καθώς και την εταιρεία ΜΥΤΙΛΗΝΑΙΟΣ ΑΕ για τη δωρεά

Ευχαριστούμε θερμά τους εθελοντές που συμμετείχαν στην εκπλήρωση της ευχής: Σοφία Αμπατζίδου, Εύη Παντερμαλίδου

Ευχαριστούμε θερμά τους χορηγούς σε είδος: Craftbox, Elite Strom, Intralink Logistics, Linardakis Cargo, MyIkona, Nastos Electric, Neonato bebe, Nikos Machairas Photography, Sticky, Toys Stores, Vitex, Zoomserie, Επιλέγειν

Ευχαριστούμε θερμά την εταιρεία Craftbox.gr για την αποστολή birthday box – έκπληξη σε όλα τα παιδιά μας, καθώς και το myikona.gr για τη χορηγία όλων των προσωποποιημένων  φωτογραφικών άλμπουμ!