Η πριγκιπική ζωή έχει μερικές φορές τις δυσκολίες της. Για τη Βασιλική έτυχε να είναι το μυελοβλάστωμα, η ασθένεια που την ταλαιπωρεί από μικρή. Πιστούς συμμάχους, όμως, είχε στο πλευρό της τις παραμυθένιες φίλες της, τις πριγκίπισσες, που της κρατούσαν συντροφιά. Κάθε ένα παραμύθι τής θύμιζε ότι η πριγκίπισσα στο τέλος βγαίνει πάντοτε νικήτρια!

Η μικρή μας μαχήτρια έμαθε κάποια στιγμή ότι, εκτός από πριγκίπισσες, υπάρχουν και νεράιδες! Όταν, λοιπόν, συνειδητοποίησε ότι εκπληρώνουν ευχές, τους εκμυστηρεύτηκε την πιο δυνατή επιθυμία της: να ξυπνάει και να κοιμάται παρέα με τις λατρεμένες φίλες της.

Η επιθυμία πέρασε στην πράξη και οι νεράιδες ξεκίνησαν της προετοιμασίες. Η Βασιλική δε μετρούσε τα λεπτά αντίστροφα μέχρι να δει όσα παραμύθια είχε διαβάσει να «τυλίγουν» και να κατακλύζουν το αγαπημένο της δωμάτιο.

Οι τελευταίες πριγκιπικές πινελιές είχαν γίνει και η Βασιλική χοροπηδούσε ανυπόμονη έξω από την πόρτα του δωματίου της. Φόρεσε το ονειρεμένο φόρεμά της και έκανε το πρώτο βήμα προς τον παραμυθένιο της κόσμο. Η πόρτα άνοιξε, παίρνοντας μαζί και την αγωνία της μικρής μας. Κάστρα, πριγκίπισσες και λουλουδένια μοτίβα πλαισίωναν τους τοίχους. Δίπλα στις λατρεμένες της φίλες, ένα τεράστιο κρεβάτι με τσουλήθρα περίμενε να στεγάσει από εδώ και πέρα τα όνειρά της. Έμεινε για λίγο να παρατηρεί άφωνη. Σιγά-σιγά άρχισε να «ξεδιπλώνεται» και να εξερευνάει το νέο της δωμάτιο. Όσο εξερευνούσε τόσο μεγάλωνε η χαρά της…

Η μικρή μας πριγκίπισσα άνοιξε τα δώρα της, έσβησε την τούρτα της και συνέχισε για ώρες να παίζει και να απολαμβάνει την εκπλήρωση της βαθύτερης επιθυμίας της. Τώρα πια γνωρίζει ότι ό, τι δύσκολο και αν έρθει, θα μπορεί να καταφεύγει πάντα στη ζεστασιά και την όμορφη συντροφιά των λατρεμένων της παραμυθιών… Ένας μαγικός κόσμος είναι απλωμένος μπροστά της και την περιμένει!

θερμά την εταιρεία PharOS για τη δωρεά

τους εθελοντές μας: Ούτσιου Αλεξάνδρα, Κανούτα Ευαγγελία

τους χορηγούς σε είδος: Elite Strom, Vitex, Sticky, IKEA, Craftbox, MyIkona, Ζαχαροπλαστείο Ελληνικόν, Intralink Logistics, Armonia Style, Hellas Phone, FOTA FOTA, Lapin House, My Little Star, Σπύρος Αποστόλου (φωτογραφία), Ganesh Toys

την εταιρεία Craftbox.gr για την αποστολή birthday box – έκπληξη σε όλα τα παιδιά μας, καθώς και το myikona.gr για τη χορηγία όλων των προσωποποιημένων  φωτογραφικών άλμπουμ των παιδιών μας!