Εύχομαι να αποκτήσω ένα δωμάτιο με τη Minnie Mouse – Βικτωρία, 4, οξεία λεμφοβλαστική λευχαιμία

Η Βικτωρία είναι ένα τόσο δα χαμογελαστό πλασματάκι, ιδιαίτερα ζωηρό και υπερκινητικό, που λατρεύει τη Minnie! Όσες φορές τη συναντήσαμε, ήταν τόσο έκδηλη η αγάπη της για τη Minnie Mouse, ώστε δεν υπήρξε καμία αμφιβολία ότι αυτό που θα ήθελε περισσότερο θα ήταν να κοιμάται και να ξυπνάει μέσα στον κόσμο της. «Θέλω και κρεβάτι με τσουλήθρα!», μας είπε με τόνο που δε χωρούσε αμφισβήτηση. Η επιθυμία της διαταγή μας, λοιπόν, και δουλέψαμε πυρετωδώς για να ετοιμάσουμε το βασίλειο της Minnie για τη μικρή Βικτωρία!

Όταν μπήκε μέσα, άνοιξε διάπλατα τα ματάκια της και δε χόρταινε να κοιτάζει το καινούργιο της δωμάτιο. Έλαμπε ολόκληρη από τη χαρά της! Η Minnie ήταν παντού: στους τοίχους, στο παράθυρο, στο χαλί, στα σεντόνια, στη ντουλάπα, στα φωτιστικά, στα μπλοκ ζωγραφικής, στα κουτιά παιχνιδιών… Η μικρούλα μας μέχρι και δικό της τραπεζάκι με καρεκλίτσες και δική της κουζίνα απέκτησε, όλα με τη Minnie φυσικά!

Αφού μας αγκάλιασε σφιχτά, πήγε τρέχοντας να ανοίξει και τα υπόλοιπα δώρα της. Σαν σωστή οικοδέσποινα, μας ετοίμασε να «φάμε» στην καινούργια της κουζίνα και μετά σειρά είχε το παιχνίδι στην τσουλήθρα! Όλα αυτά, φυσικά, αφού ντύθηκε και η ίδια Minnie, φορώντας τα ρουχαλάκια που της πήραμε και τη στέκα με τον τεράστιο φιόγκο στο κεφάλι.

Δεν ήθελε με τίποτα να βγει από το δωμάτιό της. Μας αγκάλιαζε συνέχεια και μας έλεγε πόσο χαρούμενη είναι που πλέον θα κοιμάται με τη Minnie! Τη ρωτήσαμε αν είναι ευτυχισμένη και τότε πετάχτηκε από τη χαρά της και μας φώναξε ένα μεγάλο «ΝΑΙΙΙ!» Αυτή η απάντηση απόλυτης ευχαρίστησης έφερε δάκρυα χαράς σε όλους μας και ιδιαίτερα στους γονείς της, που συγκινημένοι έβλεπαν την κόρη τους μετά τον αγώνα της ενάντια στη λευχαιμία να είναι πλέον ευτυχισμένη και να έχει ένα παραμυθένιο δωμάτιο, όπως το ονειρευόταν. Ένα δωμάτιο ταιριαστό για μια μικρή ηρωίδα!

Image result for καρδια Ευχαριστούμε πολύ τα HIPP της εταιρείας Gerolymatos International για την μερική υιοθεσία της ευχής Image result for καρδια

Image result for καρδια Χωρίς τους εθελοντές μας Μ. Αμπατζή και Δ. Γεωργαντά, τίποτα δεν θα ήταν το ίδιο Image result for καρδια

Χορηγοί σε είδος/Sponsors Inkind: Woodyline, Εύα Μάνογλου (διακοσμητική μελέτη), Νίκος Ιωσηφίδης (ελαιοχρωματισμοί), Vitex, Dreamco, Nef Nef, Γκιργκίρης Decoworld, Intralink, Buy for Home, SM Baby Shop, Lookalike, Qup, etoy, Pennie, έπιπλα Idea, Tsoutsas Laskaris photography, Ζαχαροπλαστείο Ροδίνι, MARYANT.GR, INES.GR by Βάσω Αντωνιάδου, Cotton Prince

Ευχαριστούμε πάρα πολύ τις εταιρείες του Ομίλου ΕΛΛΑΚΤΩΡ για την υιοθεσία του σταδίου εκμαίευσης όλων των Ευχών για το 2019 (ΑΚΤΩΡ, ΗΛΕΚΤΩΡ, ΕΛ.ΤΕΧ. ΑΝΕΜΟΣ, ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟΣ, ΑΤΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ, REDS).