Το ταξίδι ευχής του Βίκτωρα είχε αρκετή αναμονή, αλλά, όταν έφτασε η στιγμή της εκπλήρωσης της ευχής του, όλα έμοιαζαν σαν ανάμνηση. Την μεγάλη ημέρα, επισκεφθήκαμε ένα ράντζο για μαθήματα ιππασίας, ώστε να επιβεβαιώσουμε ότι ο Βίκτωρας και ο αδερφός του θα είναι ασφαλείς και καλά εκπαιδευμένοι ιππείς… όταν θα έφτανε η ώρα! Τα δύο αδέρφια πίστευαν ότι είναι ένα ακόμα συνηθισμένο μάθημα.

Στο κτήμα, τους περίμενε ένα ανεξήγητο πάρτι-έκπληξη. Έπειτα από ένα παιχνίδι ερωτήσεων σχετικό με άλογα, κινήσαμε για να μας δείξει ο Βίκτωρας το «σπίτι» που με τόση αγάπη είχε φτιάξει για τον Garibaldi, καθώς τον περίμενε με αγωνία όλον αυτό τον καιρό. Μα η έκπληξη του Βίκτωρα πλησιάζοντας ήταν τεράστια! Ο στάβλος είχε γεμίσει από την ζεστασιά του νέου αλόγου του Βίκτωρα, του Garibaldi!

«Μα… Εκεί έχει άλογο!» αναφώνησε έκπληκτος, όταν πια κατάλαβε τι συμβαίνει. «Μα που; Δεν υπάρχει άλογο» λέγαμε εμείς! Παραλίγο να τον πείσουμε ότι ο Garibaldi θα έφτανε την επόμενη Κυριακή. «Μα εγώ τον βλέπω» επέμενε!

Ο Βίκτωρας πλησίασε και στάθηκε στην πόρτα, κοιτώντας τον νέο του φίλο. Για λίγα λεπτά παρέμεινε σιωπηλός. «Συγκινήθηκε», μας ψιθύρισε η μαμά του. Άπλωσε δειλά το χέρι του για να τον μυρίσει, τον χάιδεψε απαλά και ήρεμα, πλησίασε και με τη βοήθεια του δασκάλου του, κ. Βασίλη, πέρασε τα χαλινάρια.

Ο Garibaldi και ο Βίκτωρας βγήκαν καμαρωτά από τον στάβλο περπατώντας δίπλα-δίπλα. Χωρίς να χάσει δευτερόλεπτο, ανέβηκε στο νέο του άλογο. Οι δυο τους πήγαν την πρώτη από τις αμέτρητες βόλτες που τους περιμένουν στο μέλλον. Βρήκε ο ένας στον άλλον το άλλο του μισό και έτσι ξεκίνησε η όμορφη αυτή φιλία ΖΩΗΣ!

τους εθελοντές μας: Ψημμένου Ευαγγελία, Στεφανία Χατζόγλου

τους χορηγούς σε είδος: International Horse Transport (Γιάννης Βασιλείου), Luxury Sports, Argy’s Art (Βασίλης Μπουρντένας), Viozoiki Equitation, Χειροποίητο Κόσμημα Ψημμένου Ευαγγελία, AVIS, EPS WOODS, PRB Mεταφορική, Αφοί Αλιάγας, Eldekor, Boutique Hotel Κόκκινο Σπίτι, Euro in Balloons, Εκδόσεις IANOS, Εκδόσεις Ψυχογιός, Ζαχαροπλαστείο «Ο Νίκος», Cookies and Joy by Rino, Mιχάλης Καρράς, ΚΙΦΑ Μεταφορική, Valantis (Event-Rentals), Μαρία Καρακίτσιου (Φωτογράφος), Τζούλια Ιλασλάρι (Γραφίστρια), Χρήστος Σαπατόρης. Eυχαριστούμε την Ελληνική Ομοσπονδία Ιππασίας για την αμέριστη στήριξη και τις πολύτιμες συμβουλές της

την εταιρεία Craftbox.gr για την αποστολή birthday box – έκπληξη σε όλα τα παιδιά μας, καθώς και το myikona.gr για τη χορηγία όλων των προσωποποιημένων  φωτογραφικών άλμπουμ των παιδιών μας!