Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα κατά του Καρκίνου, ο Όμιλος ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ μέσω της ΔΡΑΣΗΣ ΕΥΑΙΣΘΗΤΟΠΟΙΗΣΗΣ για τον Καρκίνο υποστηρίζει το Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος. Από 1η Φεβρουαρίου και για όλο τον μήνα, στα Διαγνωστικά Κέντρα του Ομίλου και στις Βιοκλινικές, προσφέρονται μια σειρά από βασικές προληπτικές εξετάσεις για άνδρες και γυναίκες, δωρεάν ή σε προνομιακές τιμές, με σκοπό την ανάδειξη της σημασίας της πρόληψης.

Μέρος των εσόδων της Δράσης θα διατεθεί στον Οργανισμό και στους μικρούς μαχητές που αντιμετωπίζουν γενναία μια σοβαρή ασθένεια. Επιπλέον ο Όμιλος δεσμεύεται να παραμείνει κοντά στο Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος, ως δωρητής με την παροχή δωρεάν διαγνωστικών πακέτων Rapid & PCR Test, ώστε εργαζόμενοι & εθελοντές να μπορούν να διεκπεραιώνουν το έργο τους με ασφάλεια.

Η εν λόγω ενέργεια αποτελεί πράξη αλληλεγγύης προς τα παιδιά και τις οικογένειές τους, στηρίζει το σημαντικό έργο του Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος ιδίως εν μέσω πανδημίας, και ταυτόχρονα αναδεικνύει το ρόλο του Ομίλου ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ στη βελτίωση της ποιότητας της ζωής μας μέσω του προληπτικού ελέγχου αλλά και της έγκαιρης διάγνωσης, υπενθυμίζοντας ότι ο προληπτικός έλεγχος είναι απαραίτητος σύμμαχος για την υγεία.