Η Βούλα, μια ντροπαλή, αλλά και αρκετά αυθόρμητη έφηβη κοπέλα, ζήτησε από τη νεράιδά της να συναντήσει την αγαπημένη της YouTuber, Penny Style! Χωρίς καμία επιπλέον διαπραγμάτευση και καθυστέρηση, η νεράιδα κάλεσε τη μαγική της ομάδα και όλοι μαζί ξεκίνησαν να προετοιμάζονται για την υλοποίηση της ευχής.

Η νεράιδά μας δεν θα μπορούσε να βρει καταλληλότερο χώρο για την πρώτη συνάντηση δύο νεαρών κοριτσιών, που ανυπομονούσαν και οι δύο να γνωριστούν, από ένα καφέ αντίκρυ του βράχου της Ακρόπολης, για να πιούν το αγαπημένο τους ρόφημα με θέα τον Παρθενώνα!

Η Βούλα μας πιο όμορφη από ποτέ, με το που συνάντησε την Penny Style πλημμύρισε από χαρά! Και, αν και κάπως ντροπαλή, δεν κατάφερε ούτε μία στιγμή να κρύψει την τόοοοση μεγάλη χαρά της! Το ίδιο όμως και η Penny Style! Από τις πρώτες κουβέντες και βλέμματα που αντάλλαξαν,  η Βούλα την κέρδισε κατευθείαν!

Η κουβέντα μεταξύ των κοριτσιών δεν άργησε να ξεκινήσει, και γρήγορα φάνηκε ότι είχαν απίστευτη χημεία μεταξύ τους, καθώς έγιναν πραγματικά αχώριστες. Το εκπληκτικό, όμως, ήταν ότι και οι μαμάδες των κοριτσιών, που τις συντρόφευαν καθ’ όλη τη διάρκεια της ευχής, έμοιαζαν σα να ήταν φίλες από τα παλιά! Ανακάλυψαν και εκείνες με τη σειρά τους ότι είχαν πάρα πολλά κοινά ενδιαφέροντα!

Η μία κουβέντα, λοιπόν, διαδεχόταν την άλλη, ώσπου επιτέλους ήρθε η στιγμή η Penny Style να προσφέρει στη Βούλα μας όλα τα δώρα που της είχε πάρει, κάνοντας μαζί unboxing στο κανάλι της. Μια διαδικασία που τόσο πολύ λαχταρούσε η Βούλα να βιώσει από κοντά. Και, επιτέλους, συνέβαινε! Όλα τα δώρα ανοίχτηκαν με μεγάλη χαρά και ανυπομονησία και στη συνέχεια τα κορίτσια μας επέλεξαν να διασκεδάσουν στο Μουσείο των Ψευδαισθήσεων!

Το μουσείο ήταν όντως γεμάτο με ψευδαισθήσεις και οφθαλμαπάτες, και η χαρά και η τρέλα που τις κυρίευσε ήταν κάτι παραπάνω από οφθαλμοφανείς! Δεν σταμάτησαν να βγάζουν φωτογραφίες, να τραβούν βίντεο, να γελούν, να παίζουν και ν’ απολαμβάνουν η μία την παρέα της άλλης.

Η μέρα ολοκληρώθηκε με μια ξέγνοιαστη βόλτα στα σοκάκια του γραφικού κέντρου της Αθήνας με γέλια και πολλές φωτογραφίες, μέχρι που ήρθε η στιγμή του αποχαιρετισμού… Ενός αποχαιρετισμού που «σφραγίστηκε» με την υπόσχεση να διατηρήσουν την επαφή τους μέσω των social media!

θερμά την Lay’s για τη δωρεά

τους εθελοντές μας: Ανδρέας Ψάλτης, Νατάσα Κανελλοπούλου

τους χορηγούς σε είδος: Airotel Parthenon, Blue Star Ferries, ΤΡΑΙΝΟΣΕ, Μουσείο των Ψευδαισθήσεων, Hair & Nails Home, Master Fireworks & Balloons Στέλιος Κορκοβίλης, Domino’s Pizza, Nannuka Greece, MYIKONA

την εταιρεία Craftbox.gr για την αποστολή birthday box – έκπληξη σε όλα τα παιδιά μας, καθώς και το myikona.gr για τη χορηγία όλων των προσωποποιημένων  φωτογραφικών άλμπουμ των παιδιών μας!