Ο Β. είναι ένα γλυκό αγόρι 10 ετών, που του αρέσει πολύ να παίζει με τους φίλους του κρυφτό και κυνηγητό. Αγαπάει επίσης πολύ τα ζωάκια του: χελωνάκια, καναρινάκια, και φυσικά τη χνουδωτή σκυλίτσα του! Ευχήθηκε να αποκτήσει έναν gaming υπολογιστή, και αμέσως ένας ολόκληρος στρατός από νεράιδες και ξωτικά σήκωσαν τα μανίκια και ξεκίνησαν με γοργούς ρυθμούς για να οργανώνουν την ευχή του.

Η ημέρα της ευχής έφτασε και ο καιρός ήταν  υπέροχος. Κυριολεκτικά, ό,τι ακριβώς έπρεπε για τη βόλτα έκπληξη που είχε σχεδιάσει η νεράιδα του σ’ ένα καταπληκτικό κτήμα, γεμάτο με κάθε λογής ζώα. Ο φιλόξενος ξεναγός μας, με πολλή προθυμία, βοήθησε τον Β. να τα ταΐσει και μάλιστα ο ατρόμητος νεαρός μας δε δίστασε καθόλου να μπει μέσα στον περιφραγμένο χώρο με τα πόνυ, για να τα δει από κοντά και να τα χαϊδέψει!  Κανένα μα κανένα ζώο δε τον αποθάρρυνε από το να το πλησιάσει. Για όλα έδειξε ενδιαφέρον και αγάπη, και σε όλα χάρισε πολλά – πολλά χάδια. Μετά τη μεγάλη βόλτα του, χρειαζόταν λίγη ξεκούραση. Έτσι, κατευθυνθήκαμε στον υπέροχο εξωτερικό χώρο του κτήματος, με την απέραντη θέα στη θάλασσα. Εκεί τον περίμενε μία… τετράποδη έκπληξη! Ένα χαριτωμένο, σκανδαλιάρικο χαμστεράκι. με το σπιτάκι του και τα παιχνίδια του! Το πρόσωπο του Β. φωτίστηκε από χαρά! Ενθουσιασμένος έλεγε ότι θα το κρατήσει στο δωμάτιό του για να το φροντίζει μόνο εκείνος.

Μην κάνετε όμως κι εσείς το λάθος να νομίσετε ότι η ημέρα τέλειωσε εκεί. Φυσικά είχε και συνέχεια! Επόμενος προορισμός ήταν το σπίτι του, καθώς ο Β. ήθελε να μας ευχαριστήσει για την ωραία βόλτα και το ζωάκι που του χαρίσαμε. Μόλις είδε μπαλόνια, στολίδια και πακέτα στο σαλόνι του, τα έχασε! Αν και ανήσυχος, με μεγάλη περιέργεια άνοιγε τα πακέτα του ένα-ένα και για κάθε ένα που άνοιγε, μονολογούσε «μΜμμμ, πολύ χρήσιμο αυτό!». Η ανυπομονησία και η περιέργειά του όμως είχε φτάσει στο κατακόρυφο. Ωραία ήταν όλα φυσικά, αλλά κάτι έλειπε!

Πάνω στην ώρα, το ξωτικό μας του ζήτησε να πάει στο δωμάτιό του για να δει κάτι. Τι ήταν αυτό ρωτάτε;  Πάνω στο γραφείο βρισκόταν ένας υπολογιστής με πολλά λαμπερά, πολύχρωμα φωτάκια, πανέτοιμος  για πολύ παιχνίδι!  Σάστισε αρχικά, όμως ο γλυκός και πανέξυπνος Β. μας αναφώνησε όλο χαρά: «Τώρα κατάλαβα γιατί ήρθαμε στο σπίτι!» και κάθισε αμέσως στην καρέκλα του για να εξερευνήσει τον καινούργιο gaming υπολογιστή του. Όλη η οικογένεια, με πολλή χαρά και ευγνωμοσύνη μάς ευχαρίστησε για την υπέροχη ημέρα, τα δώρα και όλα όσα έκανε το Κάνε-Μια-Ευχή,  με αγάπη και φροντίδα, για τον μικρό της Β.!

τους εθελοντές μας: Ιωάννα Καρώνη, Αναστασία Μπασούκου

τους χορηγούς σε είδος: KΤΗΜΑ ΑΝΘΗΔΩΝ, Petcity Χαλκίδος, Ζαχαροπλαστείο Κωνσταντίνου & Ελένης, Mrs Mitafis Bakery, Το δέλτα bakery coffee & more, Μπουκέτο μπαλόνια, Video Ανδρέας Βάθης, Πρότυπα Ιατρικά Εργαστήρια Lifecheck Χαλκίδος, Blue Soft Φίλιππος Μελισσουργός

την εταιρεία Craftbox.gr για την αποστολή birthday box – έκπληξη σε όλα τα παιδιά μας, καθώς και το myikona.gr για τη χορηγία όλων των προσωποποιημένων  φωτογραφικών άλμπουμ των παιδιών μας!