Οι δραστηριότητες της γλυκιάς μας Γεωργίας μειώθηκαν αναγκαστικά λόγω της ασθένειας. Περνούσε πλέον αρκετές ώρες στο σπίτι και σιγά-σιγά μεγάλωνε η ανάγκη της για έναν νέο υπολογιστή. Η νεράιδά της μόλις έμαθε για την πιο βαθιά της επιθυμία κίνησε γη και ουρανό, προκειμένου να την κάνει ευτυχισμένη.

Η μέρα εκπλήρωσης της ευχής δεν άργησε να έρθει. Μία βόλτα με σκάφος την περίμενε και ο ενθουσιασμός της δεν έμεινε κρυφός, μια και, όταν της το ανακοίνωσε η νεράιδά της, χειροκροτούσε, αγκάλιαζε τους γονείς της και φώναζε: «Τέλεια!». Η Γεωργία λάτρευε τη θάλασσα, αλλά η περιπέτεια με την υγεία της, της είχε στερήσει τις καλοκαιρινές εξορμήσεις. Η ηρωίδα μας γεμάτη χαμόγελα, ανέβηκε στο σκάφος, απόλαυσε κάθε λεπτό από την βόλτα της, στην οποία είχε την ευκαιρία να οδηγήσει για πρώτη φορά σκάφος! Οι φωτογραφίες δεν σταματούσαν και η μικρή μας σταρ πόζαρε με νάζι στο φακό. Όσο συνεχίζαμε την βόλτα, η οικογένεια ηρέμησε αρκετά και η Γεωργία χαλάρωσε κι αποκοιμήθηκε. Έτσι, πήραμε το δρόμο της επιστροφής.

Την περιήγηση ακολούθησε ένα μοναδικό γεύμα και, όταν αργότερα η Γεωργία έπρεπε να επιστρέψει σπίτι, δεν πίστευε στα μάτια της με αυτό που αντίκρυσε έξω απ’ το διαμέρισμά της. Πολλές νεράιδες και ξωτικά την περίμεναν γεμάτοι δώρα! Όλοι μαζί τη συνόδευσαν στο δωμάτιό της, όπου υπό την εποπτεία της έστησαν τον νέο υπολογιστή και το γραφείο της! Άνοιγε ένα-ένα τα κουτιά και παράλληλα ηχούσαν φωνές ενθουσιασμού. Ειδικά όταν υπήρχαν πολλά μικρά δωράκια με κορδέλες αναφωνούσε: «Κι άλλα δώρα; Δικά μου είναι. Όταν πια είχε στηθεί ο νέος της υπολογιστής, δεν μας έδινε σημασία και είχε προσηλωθεί στις δυνατότητές του.

Χαμόγελα, γέλια και συγκίνηση ήρθαν με την δύση του ήλιου. «Η ημέρα της ευχής μου ήταν καλύτερη απ’ ότι την περίμενα!», παραδέχθηκε η Γεωργία. Τα ξωτικά και οι νεράιδες έπρεπε να την αποχωριστούν. Δεν έφυγαν, όμως, με άδεια χέρια. Μία υπέροχη ζωγραφιά και μια τεράστια αγκαλιά για τις νεράιδες και τα ξωτικά έδωσε η Γεωργία, ανταποδίδοντάς τους τη χαρά και τη δύναμη που της έδωσαν εκείνη την ημέρα!

Ευχαριστούμε θερμά τους εθελοντές που έλαβαν μέρος στην ευχή: Αθηνά Γκίκα, Μαρία Κάναβα, Νατάσα Βασιλείου

Ευχαριστούμε θερμά τους χορηγούς σε είδος: Ζαχαροπλαστείο Μελίνι, Passion for Weddings, Imageandsound.gr, Αττικό Ζωολογικό Πάρκο, TGI Friday’s, Valis Resort Hotel, Electroland.gr, MG Manager,Pakobazaar, Γιάννης Ζιώγας, Βασίλης Ηλιόπουλος,  Myikona, Craftbox

Ευχαριστούμε θερμά την εταιρεία Craftbox.gr για την αποστολή birthday box – έκπληξη σε όλα τα παιδιά μας, καθώς και το myikona.gr για τη χορηγία όλων των προσωποποιημένων  φωτογραφικών άλμπουμ των παιδιών μας!