Εκείνο το πρωινό, μέχρι και ο καιρός συμμάχησε ώστε να πραγματοποιηθεί η ευχή της Γεωργίας. Ο φωτεινός ήλιος καθρεπτίζονταν πάνω στο πιάνο που – μαζί με τα πολύχρωμα μπαλόνια – την περίμεναν στην είσοδο της πολυκατοικίας. Δίπλα ακριβώς, είχε τοποθετηθεί ένα καβαλέτο με καμβά που απεικόνιζε την ίδια να παίζει αρμόνιο.

Όταν κατέβηκε και αντίκρισε το πιάνο, τα μάτια της έλαμψαν και το χαμόγελό της απλώθηκε στο όμορφο πρόσωπό της. Μία όμορφη ανθοδέσμη γέμισε την αγκαλιά της κι εκείνη σαν να ήταν έτοιμη από καιρό, κάθισε μπροστά στο πιάνο και οι νότες από τα πλήκτρα πλημμύρισαν μελωδικά τον χώρο. Οι γονείς της, τα αδέλφια της και η αγαπημένη της γιαγιά, που βρίσκονται πάντα στο πλάι της, συμμετείχαν με χαρά στις ιδιαίτερες στιγμές αυτής της ευχής. Εξέφραζαν κάθε λεπτό την ικανοποίησή τους και ταυτόχρονα την ευγνωμοσύνη τους προς όσους συνέβαλαν για να εκπληρωθεί η ευχή της δικής τους Γεωργίας.

Η Γεωργία, γεμάτη χαρά έπαιξε και τραγούδησε για όλους όσους ήταν εκεί. Ιδιαίτερα συγκινημένη ήταν η γιαγιά της όταν η Γεωργία της αφιέρωσε ένα τραγούδι.

Μια μεγάλη τούρτα, σε σχήμα πιάνου, ήρθε για να κάνει ακόμη πιο γλυκιές αυτές τις στιγμές. Είχε έρθει πια η ώρα ώστε το πιάνο να πάρει τη θέση του στο σαλόνι του σπιτιού της Γεωργίας. Η ίδια ήταν τόσο χαρούμενη κι ευτυχισμένη, που θέλησε μέσα από τις δηλώσεις της να δώσει κουράγιο και δύναμη σε παιδιά που βρίσκονται σε παρόμοια κατάσταση με εκείνη και να τα προτρέψει να παλέψουν για τη ζωή τους.

Έτσι, ολοκληρώθηκε η ευχή της Γεωργίας, η οποία σίγουρα θα χαραχθεί με τα πιο όμορφα χρώματα στο χρονοντούλαπο της δικής της ιστορίας.

τους εθελοντές μας: Δήμητρα Γιαννίκου

τους χορηγούς σε είδος: Μπουκέτο Μπαλόνια, Αφοί Μοσχόπουλοι, Γλυκοπαγίδα, Manousopoulos Photography, Δωροτεχνική, Παναγιωτακοπούλου Ολίνα, Ωδείο Τσατσαμπάς Χρήστος, Μακρυπόδης Διονύσης

την εταιρεία Craftbox.gr για την αποστολή birthday box – έκπληξη σε όλα τα παιδιά μας, καθώς και το myikona.gr για τη χορηγία όλων των προσωποποιημένων  φωτογραφικών άλμπουμ των παιδιών μας!