Γλυκύτατη, κομψή και ώριμη, η 17χρονη Γεωργία μας αποζητά την ηρεμία και τη γαλήνη στην καθημερινότητά της. Είναι «στο κατώφλι» της ενήλικης ζωής, έχοντας ήδη επιλέξει τι θα σπουδάσει. Βρίσκεται ένα βήμα μακριά από το πανεπιστήμιο και με τόσα ενδιαφέροντα που έχει δεν ήταν δυνατόν να φανταστούμε ποιο επάγγελμα θα επιλέξει. Φανταστήκαμε, όμως, ποια θα μπορούσε να είναι η ευχή της. Άλλωστε, μας είχε ήδη προετοιμάσει: Ένα κινητό τελευταίας τεχνολογίας. Είναι μια πολύ καλή ευκαιρία να μπει στον ολοκαίνουριο κόσμο του πανεπιστημίου με ένα «εργαλείο» που θα τη βοηθήσει και στις σπουδές της, όπως μας είπε.

Το κορίτσι μας δεν χρειάζεται πολλά… Αρκεί να υπάρχει ηρεμία και καλή παρέα. Βόλτες, ψώνια και οι αγαπημένες της φίλες ήταν τα κατάλληλα συστατικά που έκαναν ξεχωριστή και διασκεδαστική την ημέρα της. Αποκορύφωμα αποτέλεσε ένα υπέροχο γεύμα σε εστιατόριο, το οποίο τα κορίτσια απήλαυσαν στο έπακρο, μιλώντας περί ανέμων και υδάτων και γελώντας.

Ενδιάμεσα στα γελάκια και τις ομιλίες, αποφασίσαμε να ξαφνιάσουμε το κορίτσι μας με το… κινητό του. Εμφανίσαμε, λοιπόν, στην αρχή όλα τα αξεσουάρ του στολισμένα με όμορφες κορδέλες και περιτυλίγματα. Η Γεωργία είχε μείνει κατάπληκτη και συγκινημένη! Και όταν εμφανίσαμε το κινητό, εκεί ήταν που συγκινηθήκαμε κι εμείς μαζί της… Η Γεωργία βούρκωσε, παίρνοντας το κινητό στα χέρια της. Η χαρά της ήταν απερίγραπτη και η λάμψη στα μάτια της εκθαμβωτική!

Όταν, λοιπόν, γνωριστήκαμε, η Γεωργία χρειαζόταν ένα «όπλο»… Ένα όπλο να υπερνικήσει όλες τις κακές αναμνήσεις της ασθένειάς της και να «πατήσει» γερά στον κόσμο του πανεπιστημίου, χωρίς να την κρατάει τίποτα πίσω!

Ευχαριστούμε θερμά τους εθελοντές που έλαβαν μέρος στην ευχή: Φώτης Μελαμπιώτης, Κατερίνα Χναράκη, Φωτεινή Λιάπη

Ευχαριστούμε θερμά τους χορηγούς σε είδος: Galaxy Hotel, Candia Taxi, LOΚΑΛ, Manuello Pastry Lab, Knossos Taxi, Γιώργος Ξηρογιάννης, Craft Box, Myikona

Ευχαριστούμε θερμά την εταιρεία Craftbox.gr για την αποστολή birthday box – έκπληξη σε όλα τα παιδιά μας, καθώς και το myikona.gr για τη χορηγία όλων των προσωποποιημένων  φωτογραφικών άλμπουμ!