Η Γεωργία είναι μια γλυκιά και αυθόρμητη έφηβη, 17 ετών, η οποία μας εξέφρασε με μεγάλη χαρά τη μία και μοναδική ευχή της: να αποκτήσει μια φωτογραφική μηχανή! Η Γεωργία τρελαίνεται να φωτογραφίζει τοπία και ηλιοβασιλέματα. Δεν είχε ποτέ της όμως μία καλή φωτογραφική μηχανή, μέχρι τώρα χρησιμοποιούσε μόνο το κινητό της τηλέφωνο. Μια καινούρια φωτογραφική μηχανή, λοιπόν, θα τη βοηθήσει να εξελιχθεί και να καταφέρει να γίνει μια πολύ ικανή φωτογράφος στο μέλλον, όπως η ίδια ονειρεύεται.

Η επιθυμία της φυσικά εισακούστηκε και ξεκίνησε η έρευνα! Όσο ετοιμάζαμε την ευχή της, κανονίσαμε μία διαδικτυακή συνάντηση με τον γνωστό φωτογράφο, κύριο Πανουλή και τους έμπειρους συνεργάτες του. Η Γεωργία είχε την ευκαιρία να μάθει πολλά πράγματα για τον κόσμο της φωτογραφίας, να δεχθεί πολύτιμες συμβουλές και να λύσει αρκετές απορίες της. Και φυσικά ανανέωσαν το διαδικτυακό ραντεβού τους για την ημέρα της εκπλήρωσης της ευχής της.

Η πολυαναμενόμενη μέρα έφτασε, όμως η Γεωργία δεν το γνώριζε! Οι νεράιδες «συνωμότησαν» με τη μανούλα της και την κολλητή της φίλη και όλα ετοιμάστηκαν χωρίς να καταλάβει η ίδια τίποτα. Ενώ βρισκόταν στο σπίτι της φίλης της, οι νεράιδες έστησαν όλο το σκηνικό: μπαλόνια, δώρα, γλυκά. Όταν άνοιξε την πόρτα η Γεωργία και αντίκρισε όλα αυτά, έμεινε άφωνη! Ξεκίνησε να ανοίγει τα πακέτα με λαχτάρα και ενθουσιάστηκε με όλα. Δεν περίμενε να πάρει όλα τα απαραίτητα αξεσουάρ για τη φωτογραφική της μηχανή και φυσικά η ίδια η μηχανή ήταν αυτή που την ενθουσίασε περισσότερο από όλα! Μέσω βιντεοκλήσης με τον φωτογράφο, έκανε όλες τις απαραίτητες ρυθμίσεις και πήρε χρήσιμες συμβουλές για τη χρήση της.

Απόλαυσε τις εξωτικές ασιατικές λιχουδιές, που λαχταρούσε καιρό να δοκιμάσει, και τα υπέροχα γλυκά, κουβέντιασε με τις νεράιδες που είχαν αρκετές γνώσεις φωτογραφίας και τη βοήθησαν ακόμη περισσότερο και όπως μας εκμυστηρεύτηκε, «ήταν μια τέλεια μέρα!».

Εμείς ευχόμαστε το χαμόγελό της να φωτίζει πάντα το πρόσωπό της και να απολαύσει ατελείωτες ώρες φωτογραφικών ενσταντανέ!

θερμά την εταιρεία ΔΕΗ για τη δωρεά της

τους εθελοντές μας: Αθηνά Ζαφειροπούλου, Μαρία Υφαντή

τους χορηγούς σε είδος: Fujifilm Hellas, Studio Panoulis, Sushi Bar & Noodles Aya, Grande Milonas, MyIkona

την εταιρεία Craftbox.gr για την αποστολή birthday box – έκπληξη σε όλα τα παιδιά μας, καθώς και το myikona.gr για τη χορηγία όλων των προσωποποιημένων  φωτογραφικών άλμπουμ των παιδιών μας!