Εύχομαι να κάνω πάρτι με τους πιτζαμοήρωες και τα Paw Patrols– Γεωργία, 3, οξεία λεμφοβλαστική λευχαιμία

Η αποστολή της Γεωργίας, ήταν να παλέψει με τη λευχαιμία.  Έδειξε δύναμη, θάρρος και απίστευτη επιμονή, και τα κατάφερε. Είχε έρθει η ώρα να επιβραβευτεί για τη δύναμη και το θάρρος της!

 

Περήφανες οι νεράιδες της ξεκίνησαν να οργανώνουν τη δική τους αποστολή: την ευχή της. Ένα μοναδικό πάρτι με τους πιτζαμοήρωες και τα Paw Patrols! Ο στόχος τους ένας και μοναδικός, να χαμογελάσει ξανά η Γεωργία και να πιστέψει ότι τα όνειρα γίνονται πραγματικότητα.

 

Τίποτα δεν έλειψε από την ευχή της. Ένα μεγάλο πάρτι ετοιμάστηκε για να συναντήσει η Γεωργία τους φίλους της και να παίξουν πολλά παιχνίδια. Οι  πιτζαμοήρωες και τα Paw Patrols δεν θα μπορούσαν να λείπουν από το πλευρό της δικής μας ηρωίδα, της Γεωργίας.

 

Όλοι μαζί έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό, έπαιξαν, χόρεψαν, ζωγράφισαν και γέλασαν. Η υπόσχεση που έδωσαν ήταν κοινή: να δίνουν δύναμη ο ένας στον άλλον και ελπίδα. Και τα κατάφεραν!

Ευχαριστούμε πολύ τους εθελοντές μας: Δημήτρης Βαρβάτος, Ειρήνη Τσομάκου, Ραφαέλα Σαρημιχαηλίδου

Ευχαριστούμε πολύ τους χορηγούς σε είδος: Eparxeion, DJ (Μπράμος Παναγιώτης), Patisserie Σμαρνάκης, Αντωνοπούλου Σεμίνα, Hotel Αναγέννησις

Ευχαριστούμε πάρα πολύ τις εταιρείες του Ομίλου ΕΛΛΑΚΤΩΡ για την υιοθεσία του σταδίου εκμαίευσης όλων των Ευχών για το 2019 (ΑΚΤΩΡ, ΗΛΕΚΤΩΡ, ΕΛ.ΤΕΧ. ΑΝΕΜΟΣ, ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟΣ, ΑΤΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ, REDS).