Εύχομαι να πάω στη Disneyland – Γεωργία, 9, μυική δυστροφία 

Κάθε ευχή «Εύχομαι να πάω στη Disneyland» για εμάς είναι ξεχωριστή. Το κάθε παιδί μας έχει το δικό του μοναδικό λόγο για να επιθυμεί να επισκεφθεί τη χώρα των αγαπημένων του ηρώων, οι ταινίες των οποίων το συντροφεύουν από τα πρώτα του χρόνια.

Η Γεωργία μας είναι ένα από αυτά τα παιδιά. Για την ακρίβεια, το πρώτο παιδί από την επανεκκίνηση των ταξιδιών μας στην Disneyland, πριν από μερικούς μήνες. Παρόλο που έχει ταλαιπωρηθεί πολύ λόγω της υγείας της, παραμένει μια γλυκύτατη τσαχπινούλα και λατρεύει να έχει την προσοχή των ανθρώπων γύρω της. Είναι επικοινωνιακή και λατρεύει να φωτογραφίζεται! Συνοδοιπόροι της, οι προστατευτικοί γονείς της, που κάνουν τα πάντα για τη μονάκριβη κορούλα τους. Όπως μας είπαν από την πρώτη συνάντηση, «εάν δεν μπορέσει το  Κάνε-Μια-Ευχή να εκπληρώσει την ευχή της Γεωργίας, θα κάνουμε αυτό το ταξίδι μόνοι μας». Όμως εμείς τους επιφυλάσσαμε μια έκπληξη 😊 Τα εισιτήρια κλείστηκαν και όλοι μαζί ευχηθήκαμε «bon voyage» στην οικογένεια!

Η Γεωργία επισκέφτηκε κάθε σπιθαμή του πάρκου της Disneyland. Έβγαλε τόσες πολλές φωτογραφίες που γεμίζουν 10 άλμπουμ. Πόζαρε χαμογελαστή δίπλα σε όλους τους ήρωες που συνάντησε. Η Αλίκη, ο Τρελο-καπελάς, η Σταχτοπούτα, η Χιονάτη, η Έλσα, ο Ντόναλντ και η Μίνι ήταν μόνο κάποιοι από αυτούς. Πόσο χαρούμενη και πόσο όμορφη είναι η Γεωργία!

Η εμπειρία της στο πάρκο της Disneyland σίγουρα είναι κάτι που η Γεωργία θα αναπολεί για χρόνια. Εκεί έζησε το δικό της παραμύθι, καλύτερο και πιο χαρούμενο από όλα όσα έχουν γίνει ταινίες της Disney! Γέλασε, δέχθηκε άφθονη αγάπη και δόθηκε η δυνατότητα σε εκείνη και τους γονείς της να κοιτάξουν το μέλλον με αισιοδοξία και ελπίδα. Το παραμύθι της Γεωργίας έχει γραφτεί, και μάλιστα με το πιο χαρούμενο τέλος!

Ευχαριστούμε θερμά την ομάδα των εθελοντών μας στη Λάρισα και την ενέργεια Make-A-Wish Cookie για την υιοθεσία της ευχής!

Ευχαριστούμε πολύ τους χορηγούς σε είδος: Disneyland Paris, Aegean

Ευχαριστούμε πάρα πολύ τις εταιρείες του Ομίλου ΕΛΛΑΚΤΩΡ για την υιοθεσία του σταδίου εκμαίευσης όλων των Ευχών για το 2019 (ΑΚΤΩΡ, ΗΛΕΚΤΩΡ, ΕΛ.ΤΕΧ. ΑΝΕΜΟΣ, ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟΣ, ΑΤΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ, REDS).