Η Γεωργία λατρεύει τα ελικόπτερα και τα τρένα, αλλά ακόμη περισσότερο και από τα δύο, τα αυτοκινητάκια! Οι νεράιδες κατάλαβαν εξαρχής ότι πρόκειται για ένα ξεχωριστό πλάσμα, που, παρά το νεαρό της ηλικίας του και τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει καθημερινά, δεν σταμάτησε ποτέ να έχει θετική διάθεση και να χαμογελάει!

Τα όμορφα μάτια της μάς πρόδωσαν τη βαθύτερη επιθυμία της… Ένα ηλεκτροκίνητο Jeep, κόκκινο και επιβλητικό, με το οποίο θα μπορούσε να κάνει ατελείωτες βόλτες! Οι νεράιδές διάλεξαν με προσοχή το κατάλληλο αυτοκινητάκι για τη δυνατή τους μαχήτρια. Όταν έφτασε η πολυπόθητη στιγμή για την εκπλήρωση της ευχής της, το γέμισαν με νεραϊδόσκονη και το έστειλαν στο μέρος όπου το όνειρο της Γεωργίας θα γινόταν πραγματικότητα.

Διαμόρφωσαν έναν χώρο αποκλειστικά για εκείνη και τους καλεσμένους της. Φρόντισαν όλα να είναι όμορφα στολισμένα και γιορτινά. Μπαλόνια, γλυκίσματα, αλλά και λαχταριστά εδέσματα πλαισίωσαν την όμορφη εκείνη ημέρα. Όλα ήταν έτοιμα για τη μεγάλη στιγμή!

Με απόλυτη μυστικότητα την οδήγησαν στον χώρο όπου είχαν τοποθετήσει το Jeep και μετά από λίγα λεπτά το εμφάνισαν. Όταν η Γεωργία αντίκρισε για πρώτη φορά το καινούριο της απόκτημα, μία κραυγή ενθουσιασμού βγήκε αμέσως από το στόμα της, ενώ ταυτόχρονα όρμισε κατά πάνω του. Προκειμένου να οδηγεί με ασφάλεια στους δρόμους της πόλης της, ένας δάσκαλος οδήγησης φρόντισε να της διδάξει όλους τους απαραίτητους κανόνες για να είναι μία σωστή και προσεκτική οδηγός. Εκείνη επάξια κέρδισε το δίπλωμά της.

Η Γεωργία μας πλέον ήταν έτοιμη να βγει στην πόλη της και να οδηγήσει το καινούριο της Jeep. Από εκείνη τη στιγμή το χαμόγελο δεν έσβησε από το πρόσωπό της! Οι νεράιδες είχαν πετύχει τον στόχο τους… Χάρισαν στη Γεωργία μοναδικές στιγμές χαράς και ευτυχίας, ικανές να της δώσουν δύναμη για να συνεχίσει να δίνει τον δικό της αγώνα.

θερμά την εταιρεία ΚΡΗΤΙΚΟΣ για τη δωρεά

τους εθελοντές μας: Νατάσα Βασιλείου, Αθηνά Γκίκα

τους χορηγούς σε είδος: Motostuff, Ζαχαροπλαστείο Μπάμπης, Bridal Garden, Ανθοπωλείο Δημόπουλος, Βολιότικο, Πλυντήριο αυτοκινήτων Στέλος, Intralink logistics

την εταιρεία Craftbox.gr για την αποστολή birthday box – έκπληξη σε όλα τα παιδιά μας, καθώς και το myikona.gr για τη χορηγία όλων των προσωποποιημένων  φωτογραφικών άλμπουμ των παιδιών μας!