Τι γίνεται όταν μια ευχή πασπαλίζεται με αστερόσκονη; Η ευχή μεταμορφώνεται και γίνεται ένα μόνιμο χαμόγελο στα χείλη των μικρών ηρώων και της οικογένειάς τους. Όταν ο Γιάννης ευχήθηκε να αποκτήσει μια τηλεόραση σίγουρα δεν περίμενε να αντικρίσει μια έκπληξη ακόμα πιο μεγάλη από τη μεγάλη τηλεόραση που ήθελε τόσο πολύ να γίνει δική του.

Οι νεράιδες αντάλλαξαν γνώμες και απόψεις, και κατέληξαν ότι μια τηλεόραση δεν είναι αρκετή για το Γιάννη, ο οποίος  μάχεται με πείσμα και επιμονή. Για το λόγο αυτό αποφάσισαν να αλλάξουν εντελώς τη διακόσμηση στο δωμάτιό του, στο οποίο  θα έμπαινε η καινούρια τηλεόραση. Να μεταμορφώσουν όχι μόνο το χώρο, αλλά και την καθημερινότητα του Γιάννη. Με τα μαγικά τους ραβδιά ξεκίνησαν γρήγορα-γρήγορα την εκπλήρωση της ευχής, τοποθετώντας τη μεγάλη τηλεόραση στο δωμάτιο, μαζί με ένα ολοκαίνουριο soundbar που αναβαθμίζει τον ήχο, κάνοντας την εμπειρία του Γιάννη πολύ καλύτερη!

Κοίταξαν στη συνέχεια λίγο γύρω τους, και αποφάσισαν πως χρειαζόντουσαν και κάποιες άλλες αλλαγές. Διάλεξαν έναν ωραίο και άνετο καναπέ, και επίσης ζέσταναν τον χώρο με ένα μεγάλο χαλί. Ακόμα, δύο μοντέρνα στόρια έδωσαν μια ξεχωριστή πινελιά στο δωμάτιο του Γιάννη.

Όλα ήταν έτοιμα λοιπόν, και οι νεράιδες ήταν πλημμυρισμένες με  αγωνία για την αντίδραση του Γιάννη, μόλις θα έμπαινε στο δωμάτιό του. Η «αποζημίωση» τους ήρθε από τις φωτογραφίες που έλαβαν, με τον αξιαγάπητο  Γιάννη να χαμογελά και να χαλαρώνει στον καινούριο του καναπέ!

Η μαμά συγκινημένη δήλωσε «Είναι όλα τέλεια, άλλαξε εντελώς το δωμάτιο! Το αγόρι μου τα χαίρεται πολύ και μαζί του και εμείς όλοι! Είναι πολύ σπουδαίο αυτό που κάνετε για τους γλυκούς μας ήρωες. Να είσαστε όλοι καλά να σας φωτίζει ο Μεγαλοδύναμος ώστε να συνεχίζετε αυτό το έργο που με τόση αγάπη προσφέρετε στα παιδάκια μας που περνούν αυτό το δύσκολο δρόμο!». Το μεγαλύτερο «ευχαριστώ» είναι η χαρά στα μάτια των μαχητών μας, η πίστη πώς όλα μπορούν να συμβούν και πως οι βαθύτερες επιθυμίες μπορούν να εκπληρωθούν.

Τώρα ο Γιάννης μπορεί να χαλαρώνει παρέα με τον αδελφό και τα φιλαράκια του βλέποντας ταινίες στο ολόδικό του home cinema!

θερμά την ΔΕΗ για την υιοθεσία της ευχής

τους χορηγούς σε είδος: Μega Electrics AEBE- Euronics, La Casa Σύρος

την εταιρεία Craftbox.gr για την αποστολή birthday box – έκπληξη σε όλα τα παιδιά μας, καθώς και το myikona.gr για τη χορηγία όλων των προσωποποιημένων  φωτογραφικών άλμπουμ των παιδιών μας!