Ο Γιάννης είναι ένας ήρεμος και κάπως «κλειστός» 13χρονος έφηβος. Είναι ένα παιδί που η ασθένειά του το έχει ταλαιπωρήσει αρκετά και οι νεράιδες το κατάλαβαν από την πρώτη στιγμή που τον είδαν. Διαίσθηση, θα μπορούσαμε να το πούμε… Έτσι, επιστράτευσαν όλες τους τις δυνάμεις, για να δουν τη χαρά να γεννιέται και πάλι στο πρόσωπο του νεαρού μαχητή μας.

Ο Γιάννης επιθυμούσε για πολύ καιρό να ανακαινίσει το δωμάτιό του. Να αφήσει πίσω όλες τις κακές αναμνήσεις της ασθένειάς του, που στέγαζε το παλιό δωμάτιο, και να κάνει μια νέα αρχή! Η κουκέτα στην οποία κοιμόταν με τον αδελφό του δεν του άρεσε καθόλου και εκμυστηρεύτηκε στις νεράιδες πόσο πολύ ήθελε να την ξεφορτωθεί. Μάλιστα, τους έδωσε και λεπτομερέστατες οδηγίες για το πώς φαντάζεται το καινούριο του δωμάτιο: ένα δωμάτιο Gaming με σκούρες μπλε και γκρίζες αποχρώσεις, διακοσμημένο με led φωτάκια, που θα προσδίδουν μια άκρως αγορίστικη ατμόσφαιρα, δύο γραφεία – ένα για εκείνον και ένα για τον αδελφό του – και το σημαντικότερο; Δύο μονά κρεβάτια, για να κάνει ο καθένας τα δικά του όνειρα ανενόχλητος!

Έτσι κι έγινε! Οι νεράιδες μπορεί να δυσκολεύτηκαν αρκετά, καθώς το δωμάτιο ήτανε μικρό και δεν χωρούσε δύο μονά κρεβάτια, αλλά τα κατάφεραν… Βρήκαν την τέλεια κατασκευή που θα κρατούσε τα δύο αγόρια χωριστά, αλλά και… ΜΑΖΙ!

Την ημέρα της ευχής του, ο Γιάννης ήξερε ότι το δωμάτιο ήταν πανέτοιμο και τον περίμενε. Έχει μάθει, όμως, ότι η υπομονή είναι αρετή και έτσι, κρατήθηκε, μέχρι να έρθουν τα ξωτικά, και δεν έριξε ούτε μια κλεφτή ματιά!

Ενώ γνώριζε τα πάντα, αφού ο ίδιος τα είχε σχεδιάσει με τις νεράιδες, η έκπληξή του, όταν μπήκε μέσα στο δωμάτιο, ήταν αδιανόητη! Τα έχασε. Είχε μείνει για λίγο σαστισμένος να κοιτάζει τις λεπτομέρειες που με τόση αγάπη είχαν φτιάξει για αυτόν οι νεράιδες. Ήξερε τα πάντα, αλλά αδυνατούσε να πιστέψει ότι αυτό ήταν το δωμάτιό του…

Η νέα αρχή που επιζητούσε ήταν εκεί. Τον περίμενε υπομονετικά να την αρπάξει από το χέρι και να της δείξει τα όνειρά του ένα-ένα… Όνειρα στα οποία η δύναμη και η ελπίδα παίρνουν τη θέση της ταλαιπωρίας.

θερμά τη ΔΕΗ για τη δωρεά

τους εθελοντές μας: Γιάννης Σολανάκης

τους χορηγούς σε είδος: DnR Burgers, Glam Events, Daratsianos Transport, Εlite Strom, EPS Wood, likebrands.gr, Simple City, Sticky, Vitex, ΒΙΟΚΑΡΠΕΤ, Γιαννάκης Βαλάντης, Επιγραφές ΙΔΕΑ, KENTIA, Λιναρδάκης Χ. ΙΚΕ, Μεϊδάνης, ΜΟΝΤΕΡΝΟ, Πάλλη Δήμητρα, Παπουτσάκης Στράτος, Σαραντίτη Λίλα

την εταιρεία Craftbox.gr για την αποστολή birthday box – έκπληξη σε όλα τα παιδιά μας, καθώς και το myikona.gr για τη χορηγία όλων των προσωποποιημένων  φωτογραφικών άλμπουμ των παιδιών μας!