Εύχομαι να αποκτήσω έναν gaming υπολογιστή – Γιάννης, 13, κυστική ίνωση

Ήθελε να απολαμβάνει όλα του τα παιχνίδια, με κάθε λεπτομέρεια. Ευχήθηκε να αποκτήσει έναν υπολογιστή που να διαθέτει την καλύτερη ανάλυση, να του προσφέρει τη μέγιστη ταχύτητα και να έχει την καλύτερη κάρτα γραφικών. Ο Γιάννης είναι ο πρωταγωνιστής μας. Ένας γλυκός νέος, με ευγενική ματιά, ο οποίος απολαμβάνει τις καθημερινές στιγμές και κάθε τι καινούριο. Ενθουσιάζεται και λαχταράει να αποκτήσει εμπειρίες και να γεμίσει τη ζωή του με μοναδικές στιγμές.
Η ξεχωριστή μέρα του Γιάννη ξεκίνησε μεσημεράκι σε ένα εκπληκτικό μεξικάνικο εστιατόριο. Φρόντισε να δοκιμάσει όσα περισσότερα πιάτα μπορούσε. Περίεργες υφές, μεθυστικά αρώματα και μοναδικές γεύσεις μάγεψαν το Γιάννη και την οικογένεια του, που για πρώτη φορά δοκίμαζαν Μεξικάνικη κουζίνα.
Στη συνέχεια η οικογένεια επισκέφθηκε ένα από τα υπέροχα δωμάτια απόδρασης του Mind trap. Το δωμάτιο επιλογής είχε το όνομα Da Vinci Code. Υποθέσεις μυστηρίου, αλλά κυρίως η εξιχνίαση ενός σημαντικού εγκλήματος, κράτησαν προσηλωμένο το Γιάννη για 70 περίπου λεπτά. Απόλυτα αφοσιωμένος στη διαλεύκανση της υπόθεσης, ζούσε την απόλυτη περιπέτεια.
Μας αποχαιρέτησε χαρούμενος και με έντονο το αίσθημα της ανυπομονησίας, καθώς είχε ενημερωθεί ότι εντός της εβδομάδας θα αποκτούσε τον καινούριο του υπολογιστή. Που να φανταστεί ότι κατά τη διάρκεια της ημέρας και ενώ εκείνος βρισκόταν εκτός σπιτιού, στο δωμάτιο του γίνονταν θαύματα. Ένα νέο γραφείο, μια αναπαυτική καρέκλα και ένας υπερσύγχρονος υπολογιστής δέσποζαν στο δωμάτιο του! Η έκπληξή του μεγάλη όπως θα διαπιστώσετε και από τις φωτογραφίες του!
Η ευχή του είχε ολοκληρωθεί και ο ενθουσιασμός τον είχε κυριεύσει. Πετούσε στον ουρανό! Πολλές οι αγκαλιές που μας μοίρασε, αφού πρώτα μας διαβεβαίωσε ότι θα θυμάται για πάντα την μοναδική εκείνη μέρα..

θερμά την εταιρεία PepsiCo για την υιοθεσία της ευχής

τους εθελοντές μας: Γιάννης Καρβουνάς, Ειρήνη Τσομάκου, Τζοάννα Λιβέρη

τους χορηγούς σε είδος: Amigos, The Mindtrap, Ζαχαροπλαστείο Ντίνο, Myikona

τις εταιρείες του Ομίλου ΕΛΛΑΚΤΩΡ για την υιοθεσία του σταδίου εκμαίευσης όλων των Ευχών για το 2020 (ΑΚΤΩΡ, ΗΛΕΚΤΩΡ, ΕΛ.ΤΕΧ. ΑΝΕΜΟΣ, ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟΣ, ΑΤΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ, REDS)