Εύχομαι να αποκτήσω το κινητό – Γιάννης, 16, καρκίνωμα

Ο Γιάννης είναι ένα πραγματικά ξεχωριστό παιδί, πανέξυπνο, κοινωνικό και χαμογελαστό. Είναι αξιοθαύμαστο που παρόλες τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει λόγω της ασθένειάς του, δεν έχει χάσει στιγμή το λαμπερό του χαμόγελο. Με αυτό το χαμόγελο, λοιπόν, που γεννά την ελπίδα, υποδέχτηκε τις νεράιδες του. Σε εκείνες εξέφρασε την πιο βαθιά του επιθυμία: να αποκτήσει ένα κινητό τηλέφωνο καλής τεχνολογίας.

Το κινητό έχει γίνει ο πιο πιστός φίλος του Γιάννη. Έχει αντικαταστήσει τις πρόσωπο με πρόσωπο συναντήσεις, καθώς περνάει μεγάλα διαστήματα στο νοσοκομείο για θεραπείες, αναγκασμένος να βρίσκεται μακριά από τους φίλους και το περιβάλλον του. Η ευχή του εισακούστηκε φυσικά, και οι νεράιδες φρόντισαν να αποκτήσει, όχι μόνο το πολυπόθητο κινητό, αλλά και τη δική του προσωποποιημένη θήκη με τη φωτογραφία του αγαπημένου του Lebron James!

Γνωρίζοντας την αγάπη του Γιάννη για τα θρίλερ, οι νεράιδες ετοίμασαν γι’ αυτόν και τους φίλους του μία πολύ ιδιαίτερη μέρα. Ο Γιάννης μαζί με την οικογένειά του, τις ξαδέρφες του και τους δύο κολλητούς του ταξίδεψαν από την Πτολεμαΐδα στη Θεσσαλονίκη. Το μικρό πάρτι και τα δώρα ήταν μόνο η αρχή! Ανέβασαν την ανυπομονησία του φίλου μας στα ύψη και τον προετοίμασαν για το πολυπόθητο δωμάτιο απόδρασης με θεματολογία θρίλερ! Ο θαρραλέος μας Γιάννης με τους κολλητούς του και το ξωτικό μας, ξεκίνησαν την περιπέτειά τους! Καταφέρνοντας να λύσουν όλους τους γρίφους και να αποδράσουν, περιέγραφαν την αξέχαστη εμπειρία τους φανερά χαρούμενοι και ενθουσιασμένοι.

Κι όταν πια ήρθε η ώρα για το κινητό, τα χέρια του έτρεμαν από λαχτάρα! Το χαμόγελο ζωγραφίστηκε μέχρι και στα μάτια του. Λάμποντας ολόκληρος, πόζαρε στον φωτογραφικό φακό με αέρα μοντέλου και χαρά μικρού παιδιού.

Γιάννη, σου ευχόμαστε όλες σου οι μέρες στο εξής να είναι γεμάτες τόσο όμορφα και αυθεντικά χαμόγελα, που θα απαθανατίζεις με το αγαπημένο σου κινητό!

τους εθελοντές μας: Τάνια Γεωργουλέτη, Θάνος Παλλίδης

τους χορηγούς σε είδος: The Mindtrap Cosmos, Μαρία Καρακίτσιου (φωτογράφος)

τις εταιρείες του Ομίλου ΕΛΛΑΚΤΩΡ για την υιοθεσία του σταδίου εκμαίευσης όλων των Ευχών για το 2020 (ΑΚΤΩΡ, ΗΛΕΚΤΩΡ, ΕΛ.ΤΕΧ. ΑΝΕΜΟΣ, ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟΣ, ΑΤΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ, REDS)