Ο Γιάννης ήθελε να ταξιδέψει στην πόλη του φωτός, αλλά η πανδημία χάλασε τα σχέδιά του. Με την υγεία του ιδιαιτέρως εύθραυστη έναντι του ιού, η δυνατότητα να ταξιδέψει καθίσταται σχεδόν αδύνατη. Έτσι, ο Γιάννης αποφάσισε να αλλάξει την ευχή του.

Εν τω μεταξύ όμως, και κάτι άλλο είχε αλλάξει  στη ζωή του. Έχοντας περάσει σε σχολή πληροφορικής, οι προτεραιότητές του άλλαξαν, και πλέον, αυτό που ήθελε περισσότερο από οτιδήποτε ήταν κάποια συγκεκριμένα εξαρτήματα για να δημιουργήσει τον υπολογιστή των ονείρων του!

Οι νεράιδες του έπιασαν δουλειά και με τη βοήθεια  κάποιων ξωτικών, άρχισαν να σκέφτονται πώς θα καταφέρουν να εκπληρώσουν την ευχή του Γιάννη με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Φυσικά, όπως κάνουν για όλα τα παιδιά ευχών, είχαν σκοπό να του προσφέρουν πολλά περισσότερα από όσα είχε ζητήσει και φανταζόταν. Έτσι, πολύ σύντομα κατέφθασαν στο σπίτι του Γιάννη το ολοκαίνουργιο γραφείο του και η ανάλογη αναπαυτική καρέκλα. Πολύ χαρούμενος ο Γιάννης, έχοντας πάρει μια γεύση από αυτά που είχαν σχεδιάσει οι νεράιδες του, ανυπομονούσε περισσότερο από ποτέ για τη συνέχεια.

Χωρίς άλλες καθυστερήσεις, οι νεράιδες οργάνωσαν μία υπέροχη μέρα για το Γιάννη. Σε συνεργασία με τη μαμά του, ετοίμασαν μια ωραία έκπληξη. Όταν άνοιξε την πόρτα εκείνο το απόγευμα, σίγουρα δεν περίμενε να δει όλα αυτά τα πακέτα που τον περίμεναν στην είσοδο του σπιτιού του. Δεν πίστευε στα μάτια του! Άρχισε να ανοίγει τα κουτιά και ο ενθουσιασμός του δεν κρυβόταν! Η μεγάλη οθόνη, το φωτιζόμενο πληκτρολόγιο, το τεράστιο mousepad και όλα τα υπόλοιπα περιφερειακά έκαναν το πρόσωπό του να φωτιστεί! Στο προσκήνιο, φυσικά, μπήκε ο ολοκαίνουριος παντοδύναμος υπολογιστής, στον οποίο πλέον μπορεί να στηρίζεται τόσο για τις σπουδές, όσο και για την ψυχαγωγία του!

Όταν είδε και το φαγητό από την αγαπημένη του αλυσίδα με μπέργκερ δεν είχε λόγια να ευχαριστήσει τη νεράιδα του, που, αν και μέσω βιντεοκλήσης, μπορούσε να δει το χαμόγελο να σχηματίζεται μέχρι τα αυτιά του. Αν και συνεσταλμένος, η χαρά του ήταν ολοφάνερη! Ο Γιάννης έχει πλέον όλα τα εφόδια να αριστεύσει στις σπουδές του και να αλώσει τον κόσμο της τεχνολογίας. Και εμείς του ευχόμαστε κάθε χαρά και επιτυχία!


θερμά το e-food για την υιοθεσία της ευχής μέσα από τον e-περίπατο του 2020

τους χορηγούς σε είδος: Bitdefender, Intralink Logistics, Παναγιώτης Μηνάς (σετάρισμα υπολογιστή), MyIkona

τις εταιρείες του Ομίλου ΕΛΛΑΚΤΩΡ για την υιοθεσία του σταδίου εκμαίευσης όλων των Ευχών για το 2020 (ΑΚΤΩΡ, ΗΛΕΚΤΩΡ, ΕΛ.ΤΕΧ. ΑΝΕΜΟΣ, ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟΣ, ΑΤΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ, REDS)