Ο Γιάννης, ένα γλυκό και χαμογελαστό αγόρι, που λατρεύει την ποδοσφαιρική ομάδα της Barcelona, είχε όνειρο να ταξιδέψει στην Βαρκελώνη για να δει την αγαπημένη του ομάδα από κοντά. Ο κορονοϊός, όμως, και οι δυσκολίες που επέφερε η πανδημία στην καθημερινότητα όλων μας, ορθώθηκε μπροστά του και δεν επέτρεψε να πραγματοποιήσει το ταξίδι του.

Η άλλη μεγάλη του αγάπη, το gaming, έμελλε μέσα από το Make-A-Wish να πάρει προτεραιότητα στην καρδιά του. Ο Γιάννης άλλαξε, λοιπόν, την ευχή του κι ευχήθηκε να αποκτήσει έναν υπολογιστή gaming. Και δεν ήταν μόνο ο υπολογιστής, φυσικά, αλλά και μια σειρά δώρων, περιφερειακές συσκευές και το γραφείο παρέα με μία ειδική καρέκλα, που έδωσαν στον Γιάννη απροσδόκητη χαρά! Ο Γιάννης από εδώ και πέρα, θα έχει το δικό του γραφείο και καρέκλα, ώστε να μη χρειάζεται να τον μεταφέρει η οικογένειά του στο κοινόχρηστο τραπεζάκι που χρησιμοποιούσε ως τώρα. Θα βρίσκονται όλα στο δωμάτιό του, ώστε να έχει άμεση πρόσβαση και δυνατότητα να είναι ανεξάρτητος και να απολαμβάνει τις στιγμές που περνά παίζοντας τα αγαπημένα του παιχνίδια!

Άραγε… θα μπορούσε να βρεθεί καλύτερο και πιο κατάλληλο για την περίσταση ξωτικό ώστε να σετάρουν μαζί τον νέο του υπολογιστή, από ένα άλλο παιδί που είχε βιώσει την εμπειρία της ευχής παλαιότερα; Κανένα! Μία από τις πιο συγκινητικές στιγμές για τις νεράιδες του Κάνε-Μια-Ευχή είναι η συνάντηση ενός παιδιού ευχής που έχει μεγαλώσει και ενός άλλου παιδιού που τώρα αγωνίζεται. Η σύνδεσή τους φάνηκε αμέσως κι έκανε την εμπειρία αυτής της ευχής μοναδική για όλους μας!

Τα δυο αγόρια, που έχουν να μοιραστούν τόσα πολλά, γελούσαν, αφηγούνταν τις εμπειρίες τους, το κοινό τους πάθος για τους υπολογιστές και το gaming. Το πιο σημαντικό, όμως, είναι ότι ο ένας έδωσε και πήρε δύναμη από τον άλλον, έτσι ώστε  καθένας να συνεχίσει το προσωπικό του μονοπάτι με αισιοδοξία και ελπίδα. Τα δύο αγόρια έγιναν ένα πάνω από έναν υπολογιστή, ο οποίος μέσα σε λίγα λεπτά εσώκλεισε τόσα μα τόσα όνειρα, με την ευχή από σήμερα και στο εξής να είναι ανεμπόδιστα!

θερμά όλους όσους συνέβαλλαν στον περσινό e-περίπατο για την εκπλήρωση της ευχής! 

τους εθελοντές μας: Ραφαήλ Χαρακτσής

τους χορηγούς σε είδος: ζαχαροπλαστείο Ρωξάνη, MyIkona

τις εταιρείες του Ομίλου ΕΛΛΑΚΤΩΡ για την υιοθεσία του σταδίου εκμαίευσης όλων των Ευχών για το 2020 (ΑΚΤΩΡ, ΗΛΕΚΤΩΡ, ΕΛ.ΤΕΧ. ΑΝΕΜΟΣ, ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟΣ, ΑΤΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ, REDS)