Μας σύστησαν τον μικρό Γιάννη ως παιδί ντροπαλό. Μα οι νεράιδες έμελλε να έχουν άλλη άποψη… μα τι συνέβη πραγματικά;

Η συνάντησή μας μαζί του καθόλου δεν μας έπεισε για τον κλειστό του χαρακτήρα! Αντικρίσαμε ένα κοινωνικό παιδί, με μία τεράστια λαχτάρα να ζήσει κάθε λεπτό της ημέρας εκπλήρωσης της ευχής του. Συμμετείχε με πολύ ενθουσιασμό στα μαθήματα οδικής κυκλοφορίας, απάντησε σωστά σε όλες τις ερωτήσεις των δασκάλων του, οδήγησέ το εκπαιδευτικό τζιπ με μεγάλη επιτυχία και πήρε με άριστα το δίπλωμα οδήγησης! Σε όλη αυτή τη διαδικασία είχε δίπλα του τους καλύτερους φίλους του, τη δίδυμη αδελφή του Δέσποινα και τον μεγαλύτερο αδερφό του Νίκο.

 

Η ασθένειά του, που τόσο μάχιμα έχει σταθεί απέναντί της, πέρασε σε δεύτερη μοίρα. Προτεραιότητα είχαν τη μέρα εκείνη οι νεράιδες, τα αδέλφια, οι φίλοι του και μια ευχή του που εκπληρώθηκε! Το τζιπ του ήταν όπως ακριβώς το ονειρεύτηκε: μαύρο με στοιχεία παραλλαγής και είχε πινακίδα με το όνομα του. Τον περίμενε σε ένα άνοιγμα του δρόμου από το Πάρκο Κυκλοφοριακής Αγωγής προς το σπίτι του. Το δικό του αυτοκίνητο “έκρυβε” και ένα ακόμα αγαπημένο του όχημα, ένα πραγματικό απορριμματοφόρο που πάντα τον εντυπωσίαζε! Ο οδηγός του απορριμματοφόρου, με συνοδηγό τον μεγάλο του αδελφό, τον συνόδευσε μέχρι την αυλή του σπιτιού του, παραδίδοντας τον Γιάννη στην οικογένεια και τους φίλους του!

 

Διαπιστώσαμε ότι η μεγάλη αναμονή για την εκπλήρωση της ευχής, κατάφερε να πολλαπλασιάσει τη χαρά του Γιάννη. Χωρίς να μετριάσει καθόλου τον ενθουσιασμό του, μοίρασε το χρόνο του δίκαια ανάμεσα στα παιχνίδια με τους φίλους και τα αδέρφια του, τις νεράιδες, το ράλι με το τζιπ του, το μπουφέ με τους μεζέδες και φυσικά την τούρτα του, στην οποία έσβησε προκαταβολικά και τα κεράκια των γενεθλίων του που ήταν λίγες μέρες μετά.

Ο Γιάννης, πάντα γενναιόδωρος σε όλα, χωρίς δεύτερη σκέψη  βαθμολόγησε την ημέρα εκπλήρωσης της ευχής του, με άριστα το 10, με 11! Ευχαριστούμε Γιάννη!

θερμά τον Υπερήφανο Υποστηρικτή μας, L’Oréal Hellas, για τη συμβολή του στην εκπλήρωση της ευχής μέσω του ετήσιου Walk for Wishes, καθώς και όλους τους ιδιώτες που συμμετείχαν με τις δωρεές τους

τους εθελοντές μας: Φιλιώ Μυρτσίδου, Ελίνα Αλεξοπούλου, Αναστασία Δημητράντζου

τους χορηγούς σε είδος: Motostuff, Δώρα Μπαλτατζίδου, Soula sweets, Δήμος Ηρωικής πόλης Νάουσας, MOTION COMMERCIAL ΑΕ ΚΑΛΛΙΑΡΕΚΟΣ

την εταιρεία Craftbox.gr για την αποστολή birthday box – έκπληξη σε όλα τα παιδιά μας, καθώς και το myikona.gr για τη χορηγία όλων των προσωποποιημένων  φωτογραφικών άλμπουμ των παιδιών μας!