Ο Γιάννης είναι ένα 6χρονο αγόρι με αστείρευτη φαντασία και όρεξη για παιχνίδι. Ένα από τα κύρια πράγματα που παρατήρησαν οι νεράιδες, αμέσως μόλις τον γνώρισαν, ήταν η μεγάλη του αγάπη για τα χρώματα, τη θάλασσα, τα παιχνίδια και κυρίως, τη μικρή του αδελφούλα! Δεν κρατιόταν να τους πει τα πάντα για την ευχή του και το πώς την είχε φανταστεί. Από τις πρώτες κιόλας συναντήσεις τους, τους εκμυστηρεύτηκε πόσο πολύ θέλει ένα καινούριο δωμάτιο γι’ αυτόν και τη μικρή του αδελφούλα. Αλλά δεν επρόκειτο για ένα οποιοδήποτε δωμάτιο… Βασική προϋπόθεση; Μια τσουλήθρα με την οποία θα κατεβαίνει από το κρεβάτι του!

Νεράιδες και ξωτικά, μελετώντας με προσοχή και λεπτομέρεια όλες τις οδηγίες που τους είχε δώσει ο Γιάννης, άρχισαν αμέσως την προετοιμασία! Στο μεταξύ, οι νεράιδες κανόνισαν μια επίσκεψη στο Μουσείο Άγριας Πανίδας για να μάθει ο Γιάννης τα πάντα για τα ζωάκια που τόσο αγαπούσε! Όταν πια ήταν όλα έτοιμα να τον υποδεχτούν, οι νεράιδες ειδοποίησαν την οικογένεια. Ο Γιάννης κατέφθασε ντυμένος με μια στολή πειρατή που είχε ζητήσει από τις νεράιδες και ήταν ξεκάθαρο πως η ανυπομονησία του «είχε χτυπήσει κόκκινο»!

Με το σήμα των νεραϊδών, ο Γιάννης άνοιξε την πόρτα και, χωρίς υπερβολή, έμεινε στήλη άλατος! Στεκόταν άφωνος στη μέση του δωματίου, ενώ η αδελφή του όρμησε μέσα στο δωμάτιο κι άρχισε να εξερευνά όλες τις εκπλήξεις που είχαν ετοιμάσει και για τους δύο οι νεράιδες. Σύντομα την ακολούθησε και ο Γιάννης και ξεκίνησε δειλά να ανακαλύπτει τον θαλάσσιο κόσμο που είχε «ντύσει» το δωμάτιό του, όπως ακριβώς είχε ζητήσει. Ανέβηκε στην κουκέτα μαζί με την αδελφούλα και τους φίλους του, που είχαν έρθει για να μοιραστούν τη χαρά του, και ξεκίνησαν το παιχνίδι.

Σειρά είχε η πολυαναμενόμενη τσουλήθρα και ο ενθουσιασμός τους ήταν ήδη έκδηλος! Ξεκίνησαν σιγά-σιγά να ανακαλύπτουν όλες τις λεπτομέρειες του χώρου, αλλά αυτό που έκλεψε την καρδιά του μικρού Γιάννη και τον ενθουσίασε πραγματικά, ήταν το μοναδικό, χειροποίητο, γραφείο-καρχαρίας! Οι νεράιδες είχαν σκεφτεί τα πάντα και είχαν βάλει όλα εκείνα τα συστατικά που έκαναν το δωμάτιο του Γιάννη μαγικό στα μάτια του.

Τα παιδιά απολάμβαναν ασταμάτητο παιχνίδι και σταμάτησαν μόνο για να απολαύσουν τις διάφορες λιχουδιές που τους είχαμε πάει. Όταν ήρθε η ώρα να αποχωριστεί με τις νεράιδες, ο Γιάννης τούς χάρισε μια ζωγραφιά που είχε φτιάξει για αυτές με πολλή αγάπη και μας έκανε μια σφιχτή αγκαλιά, εκφράζοντας με τον δικό του μοναδικό τρόπο την τεράστια ευγνωμοσύνη του!

θερμά τη L’Oreal Hellas για τη δωρεά

τους εθελοντές μας: Γιούλη Γιώρτσου, Εύα Μάνογλου

τους χορηγούς σε είδος: Elite Strom, Kentia, Βιοκαρπέτ, Vitex, JYSK, Κατσαμπέρης Ελαιοχρωματισμοί, sunarmologiseis.gr, Mothercare, Smart Crafts, Caravel Shop, ΚΙΦΑ Μεταφορική, Λητώ Βρεφικά Πολυκαταστήματα, Little Big Things, Patisserie Αντωνιάδης, Κώστας Σάλτας, Craftbox, MyIkona

την εταιρεία Craftbox.gr για την αποστολή birthday box – έκπληξη σε όλα τα παιδιά μας, καθώς και το myikona.gr για τη χορηγία όλων των προσωποποιημένων  φωτογραφικών άλμπουμ των παιδιών μας!