O Γιάννης είναι ένας μικρός λάτρης της περιπέτειας! Σίγουρα το πολύ δυναμικό του πνεύμα τον οδήγησε να ευχηθεί στις νεράιδές του, να αποκτήσει ένα μηχανικό ποδήλατο. Ήθελε να το καβαλάει και να πηγαίνει τις πιο αξέχαστες βόλτες!

Στο πλευρό του Γιάννη βρίσκονται, ακούραστα και σθεναρά, οι γονείς του. Αντιμετωπίζουν το πρόβλημα υγείας του πολύ ανοιχτά, με διαφάνεια και νηφαλιότητα. Είναι άνθρωποι πολύ συνεργάσιμοι, και είναι χαρά μας που βοηθούν τον Οργανισμό στο πρόγραμμα «Αστέρι της Ευχής».

Οι νεράιδες έβαλαν τα δυνατά τους για να ετοιμάσουν στον Γιάννη μια εμπειρία που δε θα είχε ξαναζήσει! Και, όπως αντιλήφθηκαν από τα σχόλια των τελικών αντιδράσεων, μάλλον τα κατάφεραν! Η ευχή πραγματοποιήθηκε σε μια πολυτελή βίλα σε μια πανέμορφη παραλιακή τοποθεσία της Αττικής. Ο χώρος ετοιμάστηκε κατάλληλα με μπαλόνια, σημαιάκια στον χώρο της πισίνας, καλό και νόστιμο φαγητό συν την τούρτα, πολλά δώρα, και φυσικά, το ποδήλατο του Γιάννη!

Μεγάλη παρέα περίμενε τον Γιάννη στη βίλα, η οποία θα μοιραζόταν μαζί του τη μαγική εκείνη μέρα. Εκείνος βέβαια δεν είχε μάτια για κανέναν, καθώς δεν πέρασαν δύο λεπτά από τη στιγμή που έφτασε από την ώρα που βούτηξε με ενθουσιασμό στην πισίνα! Τρελάθηκε από τη χαρά του, ειδικά με τα φουσκωτά παιχνίδια που υπήρχαν! Ακολούθησε ένα φανταστικό pool party! Βουτιές με τους γονείς, τα αδέλφια, τα ξαδέλφια και τους φίλους του, πριν αναλάβει δράση η ανιματέρ η οποία, ντυμένη πειρατίνα, έστησε πολλά νερο-παιχνιδάκια!

Με αρκετή προσπάθεια μεταφέραμε τον Γιάννη και τα υπόλοιπα παιδάκια στο εσωτερικό του σπιτιού, όπου περίμενε ένας φοβερός μάγος! Κράτησε με αμείωτο ενδιαφέρον την προσοχή των παιδιών, και μάλιστα ο Γιάννης και η αδελφή του η Σοφία, με πολύ μεγάλη χαρά βοήθησαν πολύ στα μαγικά κόλπα!

Είχαν περάσει αρκετές ώρες, και η ανυπομονησία του Γιάννη μεγάλωνε. Είχε περάσει υπέροχα, και το μόνο που έμενε ήταν να εμφανιστεί το pièce de résistance! Για να αποκτήσει ο Γιάννης το μηχανικό του ποδήλατο, χρειάστηκε η βοήθεια δύο ανθρώπων: εκείνος που το εμφάνισε, χρησιμοποιώντας κάποια από την καλύτερη μαγεία του, ήταν ο μάγος της ευχής! Εκείνος που του το έδωσε, ήταν ένα πρόσωπο που μαζί με τον Γιάννη φώτισαν αυτή την ευχή! Ήταν ο πρωταθλητής Ελλάδας στο ποδήλατο για άτομα με αναπηρία Νίκος Παπαγγελής και παιδί ευχής, και φυσικά δε θα μπορούσε να υπάρξει καταλληλότερος από εκείνον!

Το ποδήλατο, λοιπόν, εμφανίστηκε μαγικά και κατέληξε στον πάρα πολύ χαρούμενο Γιάννη! Ήταν πλέον όλο δικό του για να το ευχαριστηθεί όπως εκείνος ήθελε!

Ήταν μια ευχή που ξεχείλισε με χαρά και αισιοδοξία, ειδικά βλέποντας τον Γιάννη δίπλα στον Νίκο! Ο Γιάννης έγινε εμφανώς πάρα πολύ χαρούμενος με την εμπειρία που έζησε και με το ποδήλατο που απέκτησε. Ήταν εμφανές σε όλους! Η ευχή έκλεισε πανηγυρικά με απόλαυση λίγης τούρτας, ώστε να γλυκαθεί ακόμα περισσότερο ο μικρός μας Γιάννης και η πολύ δεμένη του οικογένεια!

θερμά τον Υπερήφανο Υποστηρικτή μας, L’Oréal Hellas, για τη συμβολή του στην εκπλήρωση της ευχής μέσω του ετήσιου Walk for Wishes

τους εθελοντές μας: Καραγάνης Γιώργος, Μουτζούρη Ευδοκία

τους χορηγούς σε είδος: Cosmos Sport, ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ Εστιατόριο, Zαχαροπλαστείο Ανεμώνη, Intersport Athletics S.A., Pizza Fan, Δουλάκη Ειρήνη

την εταιρεία Craftbox.gr για την αποστολή birthday box – έκπληξη σε όλα τα παιδιά μας, καθώς και το myikona.gr για τη χορηγία όλων των προσωποποιημένων  φωτογραφικών άλμπουμ των παιδιών μας!