Εύχομαι να αποκτήσω ένα PlayStation 4, Γιάννης, 8, σκολιωτική παραμόρφωση

Ο Γιάννης είναι ένα από τα πιο χαρούμενα παιδάκια που έχουμε γνωρίσει. Τίποτα στο πρόσωπο και τη συμπεριφορά του δεν φανερώνει τις δυσκολίες που έχει περάσει και την ταλαιπωρία που έχει υποστεί. Αγαπημένη του ασχολία, είναι το gaming. Του αρέσει πολύ να περνάει ευχάριστα τις ώρες του παρέα με τα ξαδέλφια του, παίζοντας παιχνίδια. Γι’ αυτό μεγαλύτερη του επιθυμία να αποκτήσει μία κονσόλα, για να περνάνε ακόμα πιο διασκεδαστικά το χρόνο τους και να ξεπερνάνε τον εαυτό τους ανεβαίνοντας πίστες!

Η ευχή του μικρού έγινε διαταγή για τις νεράιδες που εργάστηκαν πυρετωδώς για να του χαρίσουν μία υπέροχη εμπειρία την ημέρα της εκπλήρωσης.

Βλέπετε, ο Γιάννης μάς είχε εκμυστηρευτεί ότι μπορεί να διασκεδάζει παίζοντας παιχνίδια, αλλά η μεγαλύτερη του αγάπη, είναι η θάλασσα… και μεγαλύτερό του παράπονο, το γεγονός ότι δεν έχει ταξιδέψει ποτέ με πλοίο.

Έφτασε λοιπόν η στιγμή, να γίνει κι αυτό! Η συνάντηση όλων, εθελοντών και οικογένειας, ορίστηκε στο λιμάνι με θέα τη μεγαλοπρεπή και επιβλητική γέφυρα Ρίου-Αντιρρίου! Εκεί μάς υποδέχτηκαν ο πλοίαρχος και το πλήρωμα της φρεγάτας του Λιμενικού Σώματος, που εκείνη τη μέρα θα έπλεε υπό την καθοδήγηση του Γιάννη ως κυβερνήτη. Κι εκείνος, με υπερηφάνεια πήρε τη θέση του στη γέφυρα και σάλπαρε για το παρθενικό του ταξίδι!

Συνταξιδιώτες του ήταν οι γονείς και η αδελφή του, που βρίσκονται πάντα δίπλα του, στηρίζοντάς τον με όλη τους την καρδιά! Εν πλω λοιπόν, με τη βοήθεια του πληρώματος, ο Γιάννης ανακάλυψε ένα-ένα τα δωράκια του, που φυσικά ήταν τα περιφερειακά της κονσόλας που τόσο πολύ ανυπομονούσε να αποκτήσει.

Μόλις η φρεγάτα έριξε ο άγκυρα, μία ακόμα έκπληξη περίμενε τον Γιάννη, που επιτέλους πήρε στα χέρια του το PlayStation 4! Η χαρά του ήταν απερίγραπτη και μάς είπε ότι ανυπομονούσε να πάει σπίτι και να πάρει το χειριστήριο στα χεράκια του για παίξει με τα ξαδέλφια του, τώρα που επιτέλους είναι σπίτι και μπορούν και πάλι να περνάνε περισσότερο χρόνο μαζί!

 Χωρίς τους εθελοντές μας Α. Λιβγιέρη και Β. Γιαννακοπούλου τίποτα δεν θα ήταν το ίδιο!

Ευχαριστούμε τη L’ Oréal Hellas για την υιοθεσία  της ευχής. Ως Υπερήφανος Υποστηρικτής του Οργανισμού μας, στηρίζει το έργο μας, βοηθώντας μας να μεταμορφώσουμε τις ζωές παιδιών, με πολύ σοβαρές ασθένειες. 

Χορηγοί σε είδος/Sponsors Inkind: Sony Hellas, Rodinella, Φιλαρμονική μπάντα Πάτρας, Λιμεναρχείο Ρίου, Ιστιοπλοϊκός όμιλος Πάτρας, Λιμενικό Σώμα , Ζαχαροπλαστείο Λοτσάρης, Λιόπετας Κωνσταντίνος (φωτογραφίες)

Ευχαριστούμε πάρα πολύ τις εταιρείες του Ομίλου ΕΛΛΑΚΤΩΡ για την υιοθεσία του σταδίου εκμαίευσης όλων των Ευχών για το 2019 (ΑΚΤΩΡ, ΗΛΕΚΤΩΡ, ΕΛ.ΤΕΧ. ΑΝΕΜΟΣ, ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟΣ, ΑΤΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ, REDS).