Εύχομαι να αποκτήσω έναν gaming υπολογιστή – Γιάννης, 9, oξεία λεμφοβλαστική λευχαιμία

O Γιάννης λατρεύει τα ηλεκτρονικά παιχνίδια και απολαμβάνει τις στιγμές που παίζει με τους φίλους του το Fortnite, ένα video game ιδιαίτερα αγαπητό στα παιδιά. Αν και η ασθένειά του άλλαξε την καθημερινότητα του, εκείνος συνηθισμένος να δίνει μάχες και να νικά, βγήκε κι αυτή τη φορά νικητής. Ατρόμητος και πάντα χαμογελαστός υποδέχτηκε με ανυπομονησία τις νεράιδες του. Η ευχή του εννιάχρονου Γιάννη ήταν να αποκτήσει έναν gaming υπολογιστή. Ευχήθηκε για αυτό που θα του ανεβάζει ευχάριστα την αδρεναλίνη όταν είναι μόνος, και παράλληλα θα μπορεί να παίζει και να περνά δυναμικά χρόνο με τους φίλους του online.

 

Οι νεράιδες με την ευχή του Γιάννη κατά νου, ξεκίνησαν να οργανώνουν ένα όμορφο πάρτι, για να διασκεδάσει με τους φίλους του και να αφήσει πίσω την δύσκολη περίοδο της ασθένειας. Το πάρτι πραγματοποιήθηκε σε έναν πολυχώρο διασκέδασης με μίνι γκολφ, ηλεκτρονικά παιχνίδια και μπιλιάρδο. Ο Γιάννης κατέφθασε στο χώρο του παιδότοπου με το πιο λαμπρό χαμόγελό του και τα μάτια του να γυαλίζουν από ανυπομονησία. Ανυπομονησία όχι μόνο για την εκπλήρωση της ευχής του αλλά και την συνάντηση με τα αγαπημένα του πρόσωπα και φίλους, ώστε να χαλαρώσει και να διασκεδάσει με την ψυχή του.

 

Το παιχνίδι διαδεχόταν το χορό και η ώρα περνούσε ευχάριστα για όλους. Όταν έφτασε η ώρα για τη μεγάλη στιγμή, ο Γιάννης δεν μπορούσε να κρύψει τη χαρά και την έκπληξή του για τα κουτιά που άνοιγε το ένα μετά το άλλο! Ο ενθουσιασμός του όλο και μεγάλωνε σε κάθε κουτί που άνοιγε. Γύριζε έκπληκτος προς τις νεράιδες και τα ξωτικά του και δήλωνε πως όλα ήταν τέλεια! Έγνεφε τριγύρω στους φίλους του ότι το μεγάλο κουτί ήταν αυτό που λαχταρούσε και επιτέλους ήταν δικό του!

 

Και ξαφνικά εμφανίστηκε μία τούρτα που απεικόνιζε το αγαπημένο του ηλεκτρονικό παιχνίδι, το Fortnite! Ο Γιάννης και η παρέα του τίμησαν ιδιαίτερα την πεντανόστιμη τούρτα, συζητώντας παράλληλα για τα videogames. Ανυπομονούσαν να περάσουν χρόνο παρέα παίζοντας και γελώντας στο gaming pc.

 

Όταν έφτασε η ώρα της αναχώρησης, ο εξουθενωμένος από το παιχνίδι, αλλά πολύ ευτυχισμένος, Γιάννης πήρε το δρόμο της επιστροφής μαζί με την οικογένειά του. Αν και ήταν αργά, δεν ανυπομονούσε να γυρίσει σπίτι και να ξεκινήσει το gaming στον καινούριο του υπολογιστή! Πριν φύγει όμως, για να ευχαριστήσει τις νεράιδες και να μοιραστεί τη χαρά του μαζί τους, τους ετοίμασε μία ζωγραφιά, θέλοντας να τους δείξει την αγάπη του. Όπως μας είπαν οι γονείς του, ο Γιάννης άρχισε πάλι να κάνει όνειρα για το μέλλον, γεμάτος ενθουσιασμό, ελπίδα και μία λάμψη στα μάτια του που δεν είχαν ξαναδεί. Την φράση τους «Η ελπίδα για ζωή είναι το σκαλοπάτι για το μέλλον» την κρατάμε φυλαχτό όλες οι νεράιδες και τα ξωτικά και σηκώνουμε τα μανίκια για την εκπλήρωση ακόμα περισσότερων ευχών!

θερμά τους καλεσμένους του φετινού μας ετήσιου δείπνου που συνέβαλαν στην υιοθεσία της ευχής του Γιάννη

τους εθελοντές μας: Άννα Τσακαλίδου, Ανδρέας Ψάλτης 

τους χορηγούς σε είδος: Vega Fun, Nikos Patsidis Photography, Click4amemory Project, Παναγιώτης Μηνάς (ρύθμιση υπολογιστή), BitdefenderGR

τις εταιρείες του Ομίλου ΕΛΛΑΚΤΩΡ για την υιοθεσία του σταδίου εκμαίευσης όλων των Ευχών για το 2020 (ΑΚΤΩΡ, ΗΛΕΚΤΩΡ, ΕΛ.ΤΕΧ. ΑΝΕΜΟΣ, ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟΣ, ΑΤΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ, REDS)