Όλοι ξέρουμε – με τον έναν τρόπο ή τον άλλο – το παραμύθι της Σταχτοπούτας. Η μαγεία ξεχειλίζει και τα μηνύματα πολλά, ανάλογα με τις εμπειρίες του κάθε αναγνώστη. Το μόνο σίγουρο είναι πως πρόκειται για μια ιστορία μεταμόρφωσης και λύτρωσης. Ένα γλυκύτατο και όμορφο 6χρονο κορίτσι, μετά από αρκετά δύσκολα χρόνια, ήταν πλέον έτοιμο να ζήσει το παραμύθι που είχε ευχηθεί να βιώσει, να μεταμορφωθεί ψυχή τε και σώματι σε Σταχτοπούτα. Η μικρή μας Γιορέλα ζει μόνιμα σε ένα υπέροχο, ελληνικό νησί, που ήταν και το μέρος όπου εκπληρώθηκε η ευχή της!

Απόγευμα μιας Κυριακής λοιπόν, νεραΐδες και ξωτικά άρχισαν να ετοιμάζουν τον χώρο στον οποίο θα εκπληρωνόταν η ευχή. Η μικρή μας όταν κατέφθασε στο χώρο μαζί με την οικογένειά της, ήταν ντροπαλή και συνεσταλμένη. Ήθελε χρόνο προσαρμογής και κατανόησης για όλα τα ωραία που ακολουθούσαν. Οι νεράιδες φρόντισαν αμέσως για να την κάνουν να αισθάνεται πιο άνετα διατηρώντας μια πολύ φιλική ατμόσφαιρα, γεμάτη αγάπη. Και φυσικά τα κατάφεραν! Το όμορφο παραμύθι σε λίγο θα ζωντάνευε μπροστά στα μάτια όλων των παρευρισκόμενων, και ειδικότερα σε εκείνα της μικρής Γιορέλας, της πιο λαμπερής πρωταγωνίστριας!

Η μεταμόρφωση της μικρής μας ξεκίνησε με μαλλιά, μακιγιάζ και πολλή νεραϊδόσκονη! Κάθε στιγμή που περνούσε, ολοένα και περισσότερο θύμιζε την ιστορία της Σταχτοπούτας, από την αρχή του παραμυθιού μέχρι το τέλος. Από τις δυσκολίες, μέχρι τη στιγμή που έχασε το γοβάκι της και ο πρίγκιπάς της, τη βρήκε για να της το επιστρέψει!

Όπως και στο παραμύθι, αυτό που μετράει στο τέλος της ημέρας δεν είναι η εξωτερική αλλαγή στην εμφάνιση, αλλά η μαγεία και η εξέλιξη στο εσωτερικό της ψυχής σου. Η Γιορέλα μεταμορφώθηκε εξωτερικά και έγινε ακόμα πιο όμορφη, όμως και εσωτερικά! Σταδιακά, και καθώς περνούσε η ώρα, βλέπαμε ένα εντελώς διαφορετικό παιδί. Ένα παιδί το οποίο δεν έδειχνε τίποτα από τις δυσκολίες που βίωσε. Το χαμόγελό της επισκίαζε όλα όσα είχε περάσει όλο το προηγούμενο διάστημα, όπως ακριβώς στο παραμύθι της Σταχτοπούτας. Η καλή νεράιδα τη μεταμόρφωσε σε πριγκίπισσα και παντρεύτηκε τον όμορφο πρίγκιπα, ξεχνώντας το δύσκολο παρελθόν. Έτσι και η ευχή, της έδωσε δύναμη για να πιστέψει ότι όλα τα δύσκολα είχαν πλέον περάσει.

Οι επόμενες ώρες κύλησαν με χορό, τραγούδι και κυνηγητό, μπαλόνια και φαγητό! Η μικρή μας Σταχτοπούτα δε σταμάτησε στιγμή να χαμογελάει, να τρέχει και να παίζει. Δεν ήθελε να τελειώσει με τίποτα η ημέρα, ούτε να αποχωριστεί τις νεράιδες της! Στο τέλος, το αμάξι σχεδόν δε χωρούσε όλα τα δώρα και τα παιχνίδια που της έκαναν οι αγαπημένες της νεράιδες. Με καρδιά γεμάτη από μαγικές αναμνήσεις και ματάκια ευτυχισμένα, μας αποχαιρέτησε εγκάρδια και πήραμε τον δρόμο μας για το επόμενο παραμύθι.

τους εθελοντές μας: Σωτήρης Κώτσης, Λένια Αντωνιάδη, Ηρώ Αγγελάκου, Τσολάκη Κατερίνα

τους χορηγούς σε είδος: Aegean, Villa Athinais , Avis, Celia Dragouni, Benetatos Flowers, 4 Seasons, Φίλιππος Σαλαπάτας ,Dionysia Duke, Perfeto, Disney, KDG Hair Boutique, Σπύρος Αδειλίνης ,Βαγγέλης Κατσιβέλης ,Όθωνας Κουταβάς, Πανουσοπούλου Δώρα, Μyikona

την εταιρεία Craftbox.gr για την αποστολή birthday box – έκπληξη σε όλα τα παιδιά μας, καθώς και το myikona.gr για τη χορηγία όλων των προσωποποιημένων  φωτογραφικών άλμπουμ των παιδιών μας!