Τελικά υπάρχουν νεράιδες!

Έτσι μας είπε η μητέρα του Γιώργου και μας έγραψε ένα συγκινητικό γράμμα, που μίλησε πραγματικά στην καρδιά μας. Καθόλη τη διάρκεια της επικοινωνίας μας, μέχρι να πραγματοποιηθεί η ευχή του Γιώργου, η μητέρα του μας έλεγε συνεχώς πόσο σημαντική είναι αυτή η επικοινωνία για τον Γιώργο και πόση χαρά και δύναμη του δίνει αυτή η προσμονή.

Και δεν ήταν εύκολη η αναμονή για τον Γιώργο μας. Εν μέσω θεραπειών, με νοσηλείες και έχοντας περάσει αρκετό καιρό μακριά από το σπίτι του, τρέμει κάθε φορά που πάει στο νοσοκομείο μήπως τυχόν και τον ξανακρατήσουν μέσα. Ως γνήσιος μαχητής, όμως, καταφέρνει και τους ξεγλιστράει! Κι έτσι περνάει τον περισσότερο χρόνο στο σπίτι του, όπου παίζει παιχνίδια και παρακολουθεί εκπομπές gaming στο Youtube. Είναι ένας τομέας που τον έχει ενθουσιάσει ιδιαίτερα κι ακόμη περισσότερο τον ενθουσίασε η ευχή του να αποκτήσει ένα gaming υπολογιστή που θα τον μυήσει στο νέο κόσμο που μόλις έχει αρχίσει να ανακαλύπτει και να εκπαιδεύεται.

Όσο πλησίαζε η μέρα που θα εκπληρωνόταν η ευχή του, τόσο αυτός ανυπομονούσε! Μία μέρα πριν, είχαν πάει στο νοσοκομείο για εξετάσεις και οι γιατροί τούς συνέστησαν να μείνουν μέσα. Στη σκέψη ότι θα έπρεπε να αναβληθεί η εκπλήρωση της ευχής του, ο Γιώργος άρχισε να διαμαρτύρεται έντονα στους γιατρούς και ήθελε να φύγει… Έτσι, του επέτρεψαν να φύγει, αλλά του ζήτησαν να επιστρέψει μετά από δύο μέρες. Τότε εκείνος τους αποστόμωσε λέγοντάς τους: Δε με νοιάζει! Ας γίνει η ευχή μου, ας πάρω τον υπολογιστή μου και μετά κρατήστε με όσο θέλετε!

Νεράιδα και ξωτικό, λοιπόν, κατέφθασαν στο σπίτι του την επόμενη μέρα. Ο Γιώργος δεν είχε κοιμηθεί όλο το βράδυ. Η μητέρα του τον βρήκε να κοιτάει το ταβάνι, ρωτώντας την αν της είχε συμβεί ποτέ να μην μπορεί να κοιμηθεί από ευτυχία…

Αν και φαινόταν κουρασμένος, μόλις άρχισε να βλέπει όλα τα πακέτα που προορίζονταν για εκείνον, το χαμόγελο όλο και μεγάλωνε στο προσωπάκι του.

Όταν δε άρχισε να τα ανοίγει, η χαρά του φώτισε κι εμάς!

Ξετρελάθηκε με την καρέκλα που ήταν κόκκινη μιας και το κόκκινο είναι το αγαπημένο του χρώμα! Οι μικρότερες αδερφούλες του «τιτίβιζαν» χαρούμενες και για τα δώρα που είχε φροντίσει και για εκείνες η νεράιδα του Γιώργου και για το πάρτι του αδερφού τους. Ο Γιώργος άνοιγε πακέτα, το ξωτικό συναρμολογούσε και η νεράιδα είχε αναλάβει τις μικρές που ήθελαν να χορεύουν με τα μπαλόνια… Μέχρι να στηθεί ο υπολογιστής, ο Γιώργος έκανε βόλτες ανυπόμονος και χαρούμενος.. Όταν είδε και την τούρτα, μας δήλωσε ότι «η σημερινή μέρα είναι η πιο όμορφη της ζωής μου»!

Ήταν μια γιορτή, που παρόλες τις μάσκες, το χαμόγελο έρεε! Ο Γιώργος ήταν ευτυχισμένος και οι γονείς του μας ευχαριστούσαν συνέχεια συγκινημένοι που ετοιμάσαμε όλα αυτά και τους δώσαμε την ευκαιρία να γιορτάσουν όλοι μαζί σαν οικογένεια μετά από τόσο πολύ καιρό, φέροντας το χαμόγελο στα χείλη του παιδιού τους…

τους εθελοντές μας: Φωτεινή Λιάπη, Φώτης Μελαμπιώτης

τους χορηγούς σε είδος: Κρητικός Φούρνος Γεύσεις, Art Fireworks, On-Tech, MyIkona

την εταιρεία Craftbox.gr για την αποστολή birthday box – έκπληξη σε όλα τα παιδιά μας, καθώς και το myikona.gr για τη χορηγία όλων των προσωποποιημένων  φωτογραφικών άλμπουμ των παιδιών μας!