Ο Γιώργος ευχήθηκε να ταξιδέψει στο Παρίσι, για να παρακολουθήσει αγώνα της αγαπημένης του ομάδας Paris Saint-Germain, στο γήπεδό της. Δυστυχώς, λόγω των συνθηκών της πανδημίας, η ευχή του καθυστερούσε πάρα πολύ και ο Γιώργος αποφάσισε πως δεν ήθελε να περιμένει άλλο. Έτσι λοιπόν ζήτησε από τη νεράιδα του να αλλάξει την ευχή του.

Όπως όλοι μας αλλάξαμε συνήθειες με τις δυσκολίες που έχουν προκύψει από την καραντίνα, έτσι και για τον, μέχρι πρότινος, αεικίνητο Γιώργο, πλέον το ατελείωτο gaming είναι η μόνη του ασχολία. Ζήτησε, λοιπόν,  έναν πολύ καλό υπολογιστή και όλα τα απαραίτητα περιφερειακά και αξεσουάρ για να το απολαμβάνει στο έπακρο!

Οι δυσκολίες στις μετακινήσεις μπορεί να δυσκόλεψαν τις νεράιδες του, αλλά με αποφασιστικότητα και λίγη σκέψη «εκτός του κουτιού», κατάφεραν να εκπληρώσουν την επιθυμία του. Έτσι, κάνοντας τα μαγικά τους, το αμέσως επόμενο διάστημα από την αλλαγή της ευχής του, ο Γιώργος άρχισε να παραλαμβάνει κομμάτι-κομμάτι τα δώρα του! Σαν ένα πρωτότυπο κυνήγι θησαυρού. Όταν παρέλαβε το ολοκαίνουργιο γραφείο και την gaming καρέκλα του, ενθουσιάστηκε! Αναρωτιόταν τι να είχαν ετοιμάσει οι νεράιδες του, και χρειαζόταν τόσο μεγάλο γραφείο! Όταν λίγο μετά κατέφθασαν ο υπολογιστής και τα περιφερειακά, η νεράιδα του συνωμότησε με τη μαμά του να κρύψει τα πακέτα, για να του κάνει έκπληξη με μια βιντεοκλήση. Κανόνισε να του στείλει το αγαπημένο του φαγητό, απολαυστικά burger, και τον κάλεσε στο Viber για να του μιλήσει. Ανυποψίαστος ο μικρός, της έλεγε πόσο χαρούμενος ήταν για το καινούργιο του γραφείο και πόσο ανυπόμονος ήταν να παραλάβει και τα υπόλοιπα κομμάτια. Όταν χτύπησε το κουδούνι και ήρθαν τα φαγητά, η μαμά τού παρουσίασε και τα πακέτα. Ο Γιώργος δε μπορούσε να κρύψει τον ενθουσιασμό του. Πετάχτηκε πάνω κι άρχισε να ανοίγει πακέτα και να ανακαλύπτει τ διάφορα μέρη του «θησαυρούς» του.

Ευχαρίστησε την αγαπημένη του νεράιδα, που έκανε το όνειρό του πραγματικότητα, και μας είπε χαρακτηριστικά ότι όλα ήταν «φουλ τέλεια» και δε θα μπορούσαμε να είχαμε κάνει τίποτα καλύτερα!

θερμά τις Ζανέτ, Νίκη, Σουζάνα, Αλεξάνδρα, Τζωρτζίνα και Μυρτώ για την υιοθεσία της ευχής

τους χορηγούς σε είδος: Bitdefender, Intralink Logistics, Παναγιώτης Μηνάς (σετάρισμα υπολογιστή), MyIkona

τις εταιρείες του Ομίλου ΕΛΛΑΚΤΩΡ για την υιοθεσία του σταδίου εκμαίευσης όλων των Ευχών για το 2020 (ΑΚΤΩΡ, ΗΛΕΚΤΩΡ, ΕΛ.ΤΕΧ. ΑΝΕΜΟΣ, ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟΣ, ΑΤΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ, REDS)