«Η ωραιότερη μέρα της ζωής μου θα είναι η μέρα της ευχής μου! Θέλω να αποκτήσω έναν gaming υπολογιστή για να μπορώ να παίζω GTA. Αυτό είναι το μόνο που θέλω και θα με κάνει πολύ χαρούμενο», μας είπε ο Γιώργος.

Ήταν αποφασισμένος για την ευχή του πριν ακόμα συναντήσει τις νεράιδες του. Είχε ήδη σκεφτεί τι ακριβώς επιθυμούσε, είχε διαλέξει το μοντέλο και τα επιμέρους συστατικά του υπολογιστή που θα ανταποκρινόταν στις ανάγκες του. Ήθελε να είναι πολύ γρήγορος και να διαθέτει πολύ καλά γραφικά, για να μπορεί να παίζει με ευκολία το αγαπημένο του παιχνίδι με αυτοκίνητα και καταδιώξεις.

Οι νεράιδες και τα ξωτικά έπιασαν αμέσως δουλειά για να εκπληρώσουν την ευχή του Γιώργου, που φυσικά ανυπομονούσε όπως ποτέ άλλοτε. Όταν ήταν όλα έτοιμα πια, οι νεράιδες συνωμότησαν με τους γονείς του, για να του κάνουν έκπληξη. Ο μπαμπάς του παρέλαβε τα πακέτα που του έστειλαν οι νεράιδες, φόρτωσε το αυτοκίνητο, και πήγε να πάρει τον Γιώργο από το νοσοκομείο, αφού ήταν η μέρα που έπρεπε να κάνει τις εξετάσεις του.

Όταν μπήκε στο αυτοκίνητο και του είπαν ότι τον περίμενε μια έκπληξη, αναρωτιόταν αν τον θυμήθηκαν οι νεράιδες του. Όπως μας μετέφερε ο μπαμπάς του, ο Γιώργος όταν είδε τα πακέτα, από τη χαρά του κόντεψε να περπατήσει! Ήταν πάρα πολύ χαρούμενος με όλα τα πράγματα που του πήραν οι νεράιδες. Γιατί βέβαια, δεν ήταν μόνο ο υπολογιστής. Ήταν και η μεγάλη οθόνη, το gaming ποντίκι,  τα ηχεία, η κάμερα και φυσικά η gaming καρέκλα που θα έκανε το παιχνίδι του ακόμα πιο απολαυστικό.

Άνοιξε όλα τα πακέτα ενθουσιασμένος, ξετυλίγοντας ανυπόμονα τα δώρα του. Το αποκορύφωμα ήταν όταν είδε όλες τις λιχουδιές που του είχαν στείλει οι νεράιδες. Τούρτα και cupcakes στολισμένα με  θέμα  το αγαπημένο του παιχνίδι, Grand Theft Auto, και όλους τους αγαπημένους του χαρακτήρες. Δε μπορούσε να πιστέψει με πόση επιμέλεια είχαν φροντίσει τα δώρα οι νεράιδες του! Ήταν μια μέρα που κανείς δε θα ξεχάσει ποτέ!

θερμά την ΔΕΗ για την υιοθεσία της ευχής

τους χορηγούς σε είδος: Πλαίσιο, Γλυκές Δημιουργίες Νικολέτα, MyIkona

την εταιρεία Craftbox.gr για την αποστολή birthday box σε όλα τα παιδιά μας